VPS a zbieranie kredytów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: VPS a zbieranie kredytów (/Temat-VPS-a-zbieranie-kredytow-79502) |
VPS a zbieranie kredytów - vankosiara - 05-11-2013 22:08 Kupiłem VPS na bermanhost.com Podłączyłem się do niego, wszystko ładnie, instaluje programy ten teges. Włączam U2BViews i po kliknięciu "Earn" Google chcę bym wpisało numer tel. na który założyłem to konto albo podać nazwę miejscowości w której jestem (vps jest z Niemiec ale miejscowości ich serwerowni nie znam..). Tak samo jest z enhancheviews. Jest jakiś sposób aby to ominąć? Odp: VPS a zbieranie kredytów - v3XeR - 05-11-2013 22:58 Raczej nie. Ale na stronie na pewno jest gdzies podane skad pochodza serwery Wysłane z telefonu za kase zarobioną w sieci za pomocą TapaTalka RE: VPS a zbieranie kredytów - vankosiara - 06-11-2013 18:43 A jakbym zrobił konto na YT przez VPS? Albo użył tam Hotspot Shield? RE: VPS a zbieranie kredytów - UmCyK - 06-11-2013 18:54 Może się udać. RE: VPS a zbieranie kredytów - Stalmer - 06-11-2013 19:44 (06-11-2013 18:43)vankosiara napisał(a): A jakbym zrobił konto na YT przez VPS? Albo użył tam Hotspot Shield? Mi takie coś pomogło, więc raczej zadziała RE: VPS a zbieranie kredytów - vankosiara - 06-11-2013 21:46 Hotspot Shield nie działa.. Nie mogę go zainstalować. Spróbowałem folder z zainstalowanym HS z mojego kompa i przeniosłem na VPS i również nie działa.. Zaraz spróbuję zrobić tam konto i dam znać co i jak. EDIT: Jak zrobiłem konto na VPS to dopiero zadziałało. |