Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
wellbid - wysoka prowizja 8-10% - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: wellbid - wysoka prowizja 8-10% (/Temat-wellbid-wysoka-prowizja-8-10-79385)

wellbid - wysoka prowizja 8-10% - raffciio - 03-11-2013 22:38

Witam,

Ja chciałbym serdecznie polecić program partnerski serwisu wellbid.com

Jest to serwis aukcyjny w którym możemy wylicytować nowe przedmioty za wirtualną walutę, która na wstępie musimy zakupić.

Żeby przystąpić do programu partnerskiego, musimy się zarejestrować a następnie dokonać zakupu dowolnego pakietu BIDÓW. Prowizja:

- 5zł od każdego nowego użytkownika który dokona zakupu
i dodatkowo:
- 8% od każdej jego transakcji
- 10% od transakcji partnerów

Prowizja na prawdę bardzo wysoka Smile mi w ciągu 5 dni udało się zebrać w ten sposób prawie 150zł. Na życzenie mogę przesłać printscrina Smile

Po uzbieraniu 400zł możemy zlecić wypłatę, bądź wyminięć kwotę już wcześniej na wirtualną walutę i zalicytować Smile Ja póki co wylicytowałem kupon sodexo za 50zł + 200 bidów. Zwrot z zakupionych bidów na wstępie Smile Polecam i w razie czego szukam pomocy Smile

Link z ref: wellbid.com

RE: wellbid - wysoka prowizja 8-10% - raffciio - 03-12-2013 19:46

Witam, chciałbym przedstawić efekty programu partnerskiego wellbid.com po miesięcznej mojej pracy Smile efekt zarabiania przerósł moje najśmielsze oczekiwania

Łacznie po miesiącu wypłaciłem z programu partnerskiego prawie 850zł Smile

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/796496ece386047f.html

wellbid - wysoka prowizja 8-10% - Majka - 07-09-2017 07:14

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.