![]() |
[Rozwiązane]Problem Autofill - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Problem Autofill (/Temat-Rozwiazane-Problem-Autofill-7938) |
[Rozwiązane]Problem Autofill - Majaczos - 30-05-2010 10:12 Witam! Zainstalowalem niedawno Autofill, wpisuje dane do niego w dziale "Ogólne" i daje ok. Potem wchodze na symulator restocku naciskam alt+j i nic. Nie wypelnia mi danych ;(. Nie wiem czemu. Może mi ktos pomoc? Pozdrawiam! RE: Problem Autofill - Magnus - 30-05-2010 10:18 Trzeba dobrą regułkę moim zdaniem.Pytaj się może ktoś ma dobrą to Ci prześle. RE: Problem Autofill - Grabowkers - 30-05-2010 10:19 Być może masz jakąś starą regułę (np. z przed kilku miesięcy), a symulator jest przystosowany do np. kwietniowego restocku i dlatego Autofill nie działa. Ostatnio Lockerz często zmienia reguły i prawie na każdym restocku jest inna. EDIT: Magnus szybszy ![]() RE: Problem Autofill - pespe - 30-05-2010 12:09 JA mam taką która działa na każdym ;p są poradniki na forum jak co zrobić ![]() ![]() [Rozwiązane][Rozwiązane]Problem Autofill - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |