Aplikacja Facebook, która publikuje posty w czyimś imieniu. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Programowanie (/Forum-Programowanie-364) +--- Wątek: Aplikacja Facebook, która publikuje posty w czyimś imieniu. (/Temat-Aplikacja-Facebook-ktora-publikuje-posty-w-czyims-imieniu-79349) |
Aplikacja Facebook, która publikuje posty w czyimś imieniu. - Kzn - 03-11-2013 16:27 Siema. Mam do was pytanie. Szukałem na internecie lecz znaleźć nie mogłem. Mam kilka fanpagy i chciałbym dodać do nich aplikację, która publikuje posty w imieniu osoby, która lubi dany fp. Wie ktoś jak to zrobić? RE: Aplikacja Facebook, która publikuje posty w czyimś imieniu. - dom3lek - 03-11-2013 16:38 Fani nie są przypisani do żadnej aplikacji, więc to co chcesz zrobić nie działa w taki sposób. Na FB istnieją tokeny, które możemy pobrać po skorzystaniu z aplikacji. RE: Aplikacja Facebook, która publikuje posty w czyimś imieniu. - Kzn - 03-11-2013 19:02 Tak jak inni zarabiający na ES bądź FrB publikują posty w czyimś imieniu? RE: Aplikacja Facebook, która publikuje posty w czyimś imieniu. - dom3lek - 03-11-2013 19:06 Napisz na pw, czego dokładnie oczekujesz. RE: Aplikacja Facebook, która publikuje posty w czyimś imieniu. - v3XeR - 03-11-2013 19:08 Napisz PW, wykonam Ci to cudo Aplikacja Facebook, która publikuje posty w czyimś imieniu. - surfer0700 - 03-11-2013 19:39 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |