Jak zarobić na doładowanaich? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: EasySub (/Forum-EasySub-355) +---- Wątek: Jak zarobić na doładowanaich? (/Temat-Jak-zarobic-na-doladowanaich-79210) |
Jak zarobić na doładowanaich? - Diesiel - 01-11-2013 17:06 Witam słyszałem wiele, że na więcej można zarobić na doładowaniach, sam miałem pewne pobrania z tego sposobu, ale mam problem odnośnie gdzie dawać linki? Słyszałem, że na stronach typu fotka i tym podobne, ale tam banują od razu i kompletnie nie wiem gdzie promować. Mógłby ktoś podpowiedzieć, gdze wstawiać te linki? RE: Jak zarobić na doładowanaich? - DFM - 01-11-2013 17:09 Czekaj właśnie ktoś dla Ciebie pisze poradnik Ile jeszcze osób napisze że nie wie jak się reklamować ? Znaleźć dobrą niszę i kasa wpadnie. Kwestia ruszenia głową RE: Jak zarobić na doładowanaich? - aero2 - 01-11-2013 17:12 Spróbuj na Gry.pl ręcznie wpisujesz opis i link w komentarzach pod grami. RE: Jak zarobić na doładowanaich? - pireq - 01-11-2013 19:03 (01-11-2013 17:12)aero2 napisał(a): Spróbuj na Gry.pl ręcznie wpisujesz opis i link w komentarzach pod grami. i zaczął się spam na gry.pl RE: Jak zarobić na doładowanaich? - damianus627 - 01-11-2013 19:06 No też z ciekawości zobaczyłem i ładnie już spamują RE: Jak zarobić na doładowanaich? - poczmail - 01-11-2013 19:10 (01-11-2013 17:06)Diesiel napisał(a): Witam słyszałem wiele, że na więcej można zarobić na doładowaniach, sam miałem pewne pobrania z tego sposobu, ale mam problem odnośnie gdzie dawać linki? Słyszałem, że na stronach typu fotka i tym podobne, ale tam banują od razu i kompletnie nie wiem gdzie promować. Mógłby ktoś podpowiedzieć, gdze wstawiać te linki? Generalnie WSZĘDZIE, gdzie ludzie są w stanie nabrać na te doładowania i gdzie jest naturalne, duże skupisko odbiorców. Idealny target to 'zagęszczenia' gimbusiarskich tłumów. Nikt konkretnych linków Ci nie poda, bo sam automatycznie zwiększy sobie konkurencję i jego zyski spadną. Natomiast wystarczyć choć odrobinę pomyśleć, by samemu znaleźć godne miejsce do reklamowania doładowań - tym bardziej, że cały 'wysiłek' sprowadza się jedynie do wykwintnego spamowania. RE: Jak zarobić na doładowanaich? - themate0 - 01-11-2013 19:20 czasem wystarczy mała wskazówka bo skoro 'gry.pl' to dobra nisza do spamowania czymś to wyspagier.pl , gry.jeja.pl , naprzerwie.pl tez powinny się podobnie sprawdzać RE: Jak zarobić na doładowanaich? - JaTuDensze - 01-11-2013 19:22 @up i po co to pisze? Ludzie wy nie kumaci jesteście .. RE: Jak zarobić na doładowanaich? - Tochkan - 01-11-2013 19:25 Polaczki już zaczynają spamować ^^ RE: Jak zarobić na doładowanaich? - Zarobiony_Koles - 01-11-2013 19:28 Ja cie kręcę, wszedłem sobie na Plemiona.pl a tu już mam spam No to wbijajcie polaczki na gry przeglądarkowe spamować |