[SPRZEDAM] PlayStation 3 + 44 gry + PS Plus - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [SPRZEDAM] PlayStation 3 + 44 gry + PS Plus (/Temat-SPRZEDAM-PlayStation-3-44-gry-PS-Plus-79166) |
[SPRZEDAM] PlayStation 3 + 44 gry + PS Plus - Morfit - 01-11-2013 05:02 1.Nazwa przedmiotu : PlayStation Slim 320GB + 44 gry + PS Plus 2.Opis przedmiotu : Siemanko, Trochę przykro jest mi rozstawać się moją konsolką, ale prawdę mówiąc, już mi się znudziła, przeszedłem wszystkie gry, które chciałem ( nie licząc GTA V ), można powiedzieć, że wymęczyłem ją doszczętnie. Obecnie stoi sobie zakurzona na biurku i nie ma z niej żadnego pożytku. Tak więc decyduję się na jej sprzedaż, a wraz z nią - wszystkich gier, które mam na ową platformę - zarówno te w pudełku, jak i na dysku. A więc. PS3 została zakupiona bodajże w 2012 roku ( później dam dokładne info, czekam na historię konta PayPal ), jest to model Slim, a konkretniej 320GB. Konsola, jeśli chodzi o stan techniczny, można by rzec jest jak nowa. Posiada zwykłe ślady używania, czyli święcące panele mają widoczne małe ryski, które prawdopodobnie można zakamuflować, bądź jak kto woli - przyozdobić w naklejki. Ze sprzętem nigdy nie było żadnych problemów, nie działała głośno, nie miała wymienianych laserów, prawdę mówiąc, nie zaglądałem jej nawet do środka i tak jak wspomniałem - jeśli chodzi o stan techniczny, jest jak nowa. Jednak ku zabezpieczeniu przed jakąś niespodziewaną awarią, udzielam gwarancji rozruchowej na okres 4 tygodni. Wszystko sprzedaje z okablowaniem zasilającym i audiowizualnym - zależnie od tego czego zażyczy sobie kupujący, mogę dać kabel HDMI lub zwykłe chinche/euro. Niestety w zestawie nie ma DualShocka 3 ( mogę go dorzucić co najwyżej jako pamiątkę, ponieważ w akcie agresji został mocno uszkodzony i nie jest w ogóle sprawny ), ale za małą dopłatą mogę dorzucić pada od XEOX'a ( czyli ergonomia pada od X360 ), który idealnie się sprawdza na tej konsoli, ale mimo wszystko, radziłbym kupno własnego lub coś innego. Wraz z konsolą sprzedaję gry, które znajdują się na dysku ( nie są to wersje pirackie, wszystkie gry zostały legalnie nabyte w sklepie PlayStation Store ) jak i również te w dystrybucji pudełkowej. Jeśli ktoś nie chce kupić niektórych gier pudełkowych - może z nich zrezygnować, ale z tych, które są na dysku zrezygnować nie można - jest to po prostu niemożliwe - UWAGA, DOPUSZCZAM MOŻLIWOŚĆ KUPNA SAMEGO DYSKU PS3, Z GRAMI, KTÓRE ZNAJDUJĄ SIĘ NA NIM -
A oto lista gier, które sprzedaję: ( P - dystrybucja pudełkowa, C - dystrybucja cyfrowa ) - Wipeout HD Fury [C] - Dead Nation [C] - Motorstorm: Apocalypse [C] - Vanquish [C] - Ratchet and Clank: All for One [C] - BioShock 2 [C] - F1 Race Stars [C] - Sleeping Dogs [C] - Galaga Legions DX [C] - ICO HD [C] - Shadow of the Colossus HD [C] - Demon's Souls [C] - Catherine [C] - Kingdoms of Amalur: Reckoning [C] - XCOM: Enemy Unknown [C] - LittleBigPlanet: Karting [C] - Battlefield 3 [C] - Saints Row: The Third [C] - Need for Speed: Most Wanted [C] - Spec Ops: The Line [C] - Malicious [C] - Killzone 2 [P] - Gran Turismo 5 Prologue [P] - Call of Duty: Modern Warfare [P] - Mafia II [C] - NBA 2k13 [C] - When Vikings Attack! [C] - Assassin's Creed III [C] - Stealth Inc: A Clone in the Dark [C] - PayDay: The Heist [C] - Jak and Dexter: The Precursor Legacy [C] - Jak III [C] - Jak II [C] - Dragon's Dogma: Dark Arisen [C] - Giana Sisters: Twisted Dreams [C] - Far Cry 3 [C] - Grand Theft Auto V [P] - Final Fantasy XIII [P] - LittleBigPlanet: Game of The Year Edition [P] - inFamous [P] - Uncharted 2: Among Thieves [P] - Uncharted 3: Drake's Deception [C] - Remember Me [C] - Metal Gear Rising: Revengeance [C] Dodatkowo, jeśli ktoś kupi konsolę+dysk, otrzyma konto PSN, które posiada wykupiony abonament PS+ do Grudnia. Cena jaka mnie interesuje za to wszystko to kwota koło 2500zł ( same gry są warte koło 3 tysięcy - mediana cen z różnych sklepów i Allegro w miarę dostępności ), jednakże rozważam możliwość negocjacji tej kwoty, ale wstępnie oświadczam, że głupie oferty typu, dam 5zł lub wymienię na Nokię 3310 będę nagradzał neutralami. Mieszkam w Łodzi, więc istnieje również możliwość odbioru osobistego. Całą transakcję mogę przeprowadzić na Allegro po wstępnym uzgodnieniu ceny. Wszystkie pytania proszę kierować tu lub na PW, odpowiem zazwyczaj w ciągu kilku minut/godzin w zależności czy jestem aktualnie przy komputerze. Na wszelki wypadek podaję również swój numer GG: 10069461. 3.Zdjęcia : - zdjęć brak, ale na życzenie potencjalnego klienta mogę je zrobić. 4.Kontakt : GG - 10069461 5.Cena : 3500zł za konsolę, ale rozważam możliwość negocjacji. 6.Sposób zapłaty za przedmiot : W razie odbioru osobistego - przy odbiorze, w innym wypadku, przelew bankowy. RE: [SPRZEDAM] PlayStation 3 + 44 gry + PS Plus - Dennisek78 - 01-11-2013 05:32 ehhh nie masz God of War'a :/ [SPRZEDAM] PlayStation 3 + 44 gry + PS Plus - surfer0700 - 18-12-2013 08:59 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |