Social Group Infiltrator Pro - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Social Group Infiltrator Pro (/Temat-Social-Group-Infiltrator-Pro-79122) |
Social Group Infiltrator Pro - surfer0700 - 31-10-2013 19:50 Info: Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Social Group Infiltrator Pro Narzędzie umożliwiające spamowanie na facebookowych grupach dyskusyjnych, bez żadnych limitów.
Korzystając z tego narzędzia nie otrzymasz bana. Niektóre z wielu możliwości: - własny interwał - wybór grup - wiele projektów spamu w jednym momencie - całkowita automatyka w działaniu - planowanie przyszłego spamu INSTALACJA: Instalujemy to jak najzwyklejszą wtyczkę wordpress. Narzędzie jest zintegrowane z tym CMS'em, dzięki czemu o wiele łatwiej się zarządza całym systemem. INSTRUKCJA: Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) DOWNLOAD: Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) HASŁO: Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) SKAN: Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) RE: Social Group Infiltrator Pro - Szaman1644 - 31-10-2013 19:54 Jak to zainstalować? RE: Social Group Infiltrator Pro - surfer0700 - 31-10-2013 19:56 Tak jak normalną wtyczkę w Wordpress. To jest zintegrowane z wordpressem. Dzięki temu, łatwiej się wszystkim zarządza. Ale słuszne pytanie, dodam do tematu. RE: Social Group Infiltrator Pro - Szaman1644 - 31-10-2013 19:58 No dobra podpinam to pod Wordpressa, ale to jak mam wpisać treść tego czym chce spamować? RE: Social Group Infiltrator Pro - surfer0700 - 31-10-2013 19:59 Tutaj masz filmik: Kod: http://socialgroupinfiltrator.com/index/ RE: Social Group Infiltrator Pro - Zloty - 10-11-2013 16:42 U mnie nie chce działać Zainstalowałem wtyczkę ale gdy chcę ją uruchomić wyskakuje taki komunikat "Wtyczka nie mogła zostać włączona, ponieważ spowodowała wystąpienie krytycznego błędu." Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /home/mójadresblofa/public_html/wp-content/plugins/socialgroupinflitratorpro/src/facebook.php on line 24 Your current theme does not have support for the Options Framework plugin. Learn More | Hide Notice Ściągnełem plugin oraz zainstalowałem ale to nic nie dało Mam windows XP CZy ktoś ma taki sam problem ?? RE: Social Group Infiltrator Pro - surfer0700 - 10-11-2013 16:47 Tu masz rozwiązanie swojego problemu: Cytat:Your current theme does not have support for the Options Framework plugin. Learn More | Hide Notice RE: Social Group Infiltrator Pro - Zloty - 10-11-2013 16:49 Napisałem powyżej że ściągnąłem ten plugin i dalej nic RE: Social Group Infiltrator Pro - surfer0700 - 10-11-2013 16:52 Cytat:Your current theme does not have support for the Options Framework plugin. RE: Social Group Infiltrator Pro - Zloty - 10-11-2013 17:02 Czy ktoś również ma taki sam problem jak ja z wtyczką ?? Na jakim systemie działa wam wtyczka ?? |