![]() |
Just Been Paid - co robimy z działem? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: ProfitClicking - Just Been Paid (JBP - JSS Tripler) (/Forum-ProfitClicking-Just-Been-Paid-JBP-JSS-Tripler-322) +---- Wątek: Just Been Paid - co robimy z działem? (/Temat-Just-Been-Paid-co-robimy-z-dzialem-79037) |
Just Been Paid - co robimy z działem? - Killer - 30-10-2013 14:49 Pytanie kierowane do użytkowników korzystających z JBP - czy dział na forum jeszcze jest potrzebny? czy ktokolwiek jeszcze korzysta z tego programu? powinien trafić do scamu? Tematyka tego serwisu jest mi obca, dlatego pytanie kieruje głównie do użytkowników którzy z niego korzystają abyśmy mogli podjąć słuszną reakcję. RE: Just Been Paid - co robimy z działem? - Admin - 13-11-2013 09:45 Podbijam i przenoszę do tematu z JBP - przenosimy do scamu? ![]() RE: Just Been Paid - co robimy z działem? - wielkiTHOR - 13-11-2013 09:46 (13-11-2013 09:45)Admin napisał(a): Podbijam i przenoszę do tematu z JBP - przenosimy do scamu? jbp vel profitcliking to od dawien dawna już scam RE: Just Been Paid - co robimy z działem? - Meloman - 16-11-2013 17:06 Program Justbeenpaid -->> Profitclicking już jest 100% SCAMEM Dział ten można gdzieś wywalić, ale jeśli jest taka możliwość nie usuwajcie zawartości ogólnej tego działu, bo to naprawdę spory kawał historii i zarobków wielu użytkowników. Nie wiem co z tym działem zrobicie, to już wasza decyzja, aczkolwiek fajnie by było, za kilkanaście lat przeczytać, jak to się emocjonowało nad JBP i PC ![]() RE: Just Been Paid - co robimy z działem? - Michał Bereszyński - 26-11-2013 14:50 Do Scamu oczywiście. RE: Just Been Paid - co robimy z działem? - SantaC - 30-12-2013 22:28 do scamu, a juz na pewno nie na główną.. RE: Just Been Paid - co robimy z działem? - obieq - 31-05-2014 17:27 do scamu sam stracilem tam ok 400 zl mozna zamknac kategorie i zostawic jakies duze ogloszenie podwieszone lub cos |