Naliczanie za pobrania - Affiliate program - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Pay Per Download (/Forum-Pay-Per-Download-178) +--- Wątek: Naliczanie za pobrania - Affiliate program (/Temat-Naliczanie-za-pobrania-Affiliate-program-78969) |
Naliczanie za pobrania - Affiliate program - dfilada - 29-10-2013 10:17 Cześć jestem nowy i mam pytanie: czy żeby zarabiać np. w uploaded, turbobit, depositfiles itp. muszę wykupić konto premium czy może być free i będzie naliczało za pobranie moich plików? czy z innymi serwisami jest tak samo? naliczanie i zarabianie jest tylko po założeniu konta premium czy wystarczy konto free? czy pokaże mi naliczenie dopiero jak będzie 1000 pobrań mojego pliku? założyłem konto free na uploaded i mam 32 pobrań i nic mi nie pokazuje (żadnej kasy) dzięki za info, początkujący RE: Naliczanie za pobrania - Affiliate program - noutilus - 29-10-2013 11:25 Można zarabiać na free, nie ma to znaczenia jakiego konta używasz, pobrania i prowizja i tak jest naliczana. Naliczenia są liczone na bieżąco od 1 pobrania. RE: Naliczanie za pobrania - Affiliate program - Asghatoon - 29-10-2013 21:38 Nie naliczyło Ci kasy? Możliwe, że pobierali użytkownicy z kontem premium lub rozmiar pliku jest za mały (chyba powyżej 1mb musi być) RE: Naliczanie za pobrania - Affiliate program - damianus627 - 29-10-2013 21:39 Jak masz 0$ to prawdopodobnie pobierały osoby z kontem premium. |