![]() |
Dziennik - " Dla tych co nie mają czasu " - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik - " Dla tych co nie mają czasu " (/Temat-Dziennik-Dla-tych-co-nie-maja-czasu-78944) Strony: 1 2 |
Dziennik - " Dla tych co nie mają czasu " - Sp00n - 28-10-2013 17:31 Witam Postanowiłem założyć dziennik pracy dotyczących udziału w różnych inwestycjach, Hyipach itp. Nie mam niestety czasu na bawienie się w PPA, bo jak wiadomo zaczęła się szkoła, treningi oraz inne obowiązki a kasa się przyda
![]() W tym dzienniku będziecie mogli śledzić moje inwestycje, zadawać pytania czy też inwestować ze mną z czego bardzo bym się cieszył ! ![]() Dziennik będę uzupełniał codziennie w godzinach wieczornych. Dzień 1 Dostępne środki : 150 $ STP Program, w którym inwestuje : FreeTradesInc - TEMAT Mini Opis FTI : Codzienne naliczenia to 26,8 % po 4 dniach mamy 107,2 % czyli 7,2 % zysku. Z moich 150 $ będzie to zysk 10,8 $. Naliczenia są co 24 h ( od wpłacenia depozytu) Wpłaciłem te 150 $ i czekam do jutra ![]() Dzień 2 Dzisiaj dostałem wypłatę, oto dowód : http://scr.hu/1ru7/9nyxe
Zobaczymy co będzie dalej,na razie planuję wypłacić wszystko i zastanowić się na sensem reinwestowania. Dostałe z jeszcze 25 $ z jakiegoś programu ![]() ![]() Nie ma co, moje pieniążki nie mogą leżeć na koncie i nic nie robić, muszą zarabiać na mnie hehehe ![]() No to jak na razie tyle, teraz tylko czekać na jutrzejszą wypłatę i wrzucam wszystko w TopCapitalist, uznałem, że tamten program może szybko paść a ten działa trochę dłużej. Chyba, że za miesiąc może dwa FTI będzie się trzymać to może coś z niego będzie. Dzień 3 Cześć i czołem dzisiaj dotarła do mnie wypłata z FC w sumie 232 $$
![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj wpłaciłem 42 $, kasa jeszcze nie doszła na STP, ale jutro już na 100 % dojdzie ok. 232 $ - prowizje ![]() Dobranoc ![]() Dzień 4 Cześć dopiero teraz uzupełniam bo zmęczony byłem powrotem do domu
![]() ![]() No to tak dzisiaj wpłaciłem do programu 243 $ + dostałem wypłatę z FTI. W sumie w programie mam 350 $ ( Dowód : http://scr.hu/1319/vdtoy ) Początkowo będę reinwestował do kwoty co najmniej 400 $. Później zacznę wypłacać i być może wejdę ponownie w ten program. Zobaczymy jak się sprawy potoczą, oby działał jak najdłużej ![]() ![]() Przed chwilą obliczyłem, że od tych kilku dni wyszedł mi zysk 11 $ - to całkiem nieźle ![]() Pozdrawiam. Dzień 7 Witam, i od razy mówię, dziennik nie umarł a moja kasa na TopCapitalist ciągle rośnie ^^. Nie mam czasu codziennie wchodzić na to forum i pisać postów, szczególnie gdy teraz zaczęła się liga i nie mam czasu na poświęcanie tyle czasu przy komputerze co kiedyś.
Od tamtej pory mój depozyt ciągle rośnie ( ciągle reinwestuję ) Na tą chwilę mam ponad 500 $ a program ma się na prawdę bardzo dobrze ![]() Nie ma co opisywać, nie szukam na razie nowych hyipów, czy niczego innego cała kasa jest tutaj i zarabia dla mnie. Dzienne naliczenia to ok. 42 $, mam zamiar dojść do 1000 $ w Active deposit ![]() Pozdrawiam. Dzień 8 Siemanko, dzisiaj weekend, więc nie ma naliczeń :C. Nie łamię się i czekam do poniedziałku za pierwszymi naliczeniami. Obecnie nie mam nawet co opisywać, codziennie reinwestuję, aby zarobić jak najwięcej. Chciałbym zarobić w tym programie ok. 200-300 $
![]() ![]() Pozdrawiam i zapraszam do programu ![]() Dzień 9 Straciłem 1/4 mojej kasy ![]() ![]() RE: Dziennik - " Dla tych co nie mają czasu " - kleomenes - 28-10-2013 18:03 Pierwsza inwestycja i już 100% kapitału dałeś w jeden program. Ja od hyipów już powoli odchodzę bo większość z nich pada zanim cokolwiek się zarobi, a wyłapać "złotą rybkę", która da zarobić to loteria ![]() Powodzenia mimo wszystko, będę zaglądał. RE: Dziennik - " Dla tych co nie mają czasu " - Xullrae - 28-10-2013 21:01 Również będę zaglądał, a czasami może nawet coś zagram z Tobą, ale to dopiero za 2-3 tygodnie. ![]() RE: Dziennik - " Dla tych co nie mają czasu " - kacpros - 28-10-2013 21:55 Chętnie będę kibicował ![]() RE: Dziennik - " Dla tych co nie mają czasu " - davidek00 - 28-10-2013 22:23 Jak to będzie dobry pomysł to tak za 2 ty też bym zagrał. RE: Dziennik - " Dla tych co nie mają czasu " - Sp00n - 29-10-2013 10:04 (28-10-2013 18:03)kleomenes napisał(a): Pierwsza inwestycja i już 100% kapitału dałeś w jeden program. Ja wpadłem na ten pomysł dopiero teraz a w hyipach siedzę trochę już więc wiem kiedy wejść ![]() RE: Dziennik - " Dla tych co nie mają czasu " - B_Y_K_U - 31-10-2013 23:37 Również będę śledził Twoje poczynania. Powodzenia życzę ![]() RE: Dziennik - " Dla tych co nie mają czasu " - wyzy - 03-11-2013 01:46 Ciekawa propozycja ![]() RE: Dziennik - " Dla tych co nie mają czasu " - B_Y_K_U - 06-11-2013 18:42 Dziennik umarł??? RE: Dziennik - " Dla tych co nie mają czasu " - UmCyK - 06-11-2013 19:08 Może wszystko stracił ![]() |