![]() |
Visual Basic szkic - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Programowanie (/Forum-Programowanie-364) +--- Wątek: Visual Basic szkic (/Temat-Visual-Basic-szkic-78934) |
Visual Basic szkic - Zloty - 28-10-2013 14:58 Witam Chciałbym zapisac szkic mojego hacka gdzieś na komputerze tak aby móc go później używać. A więc tworze hacka w VB dajmy na to dla Supermario I teraz chcę stworzyć takiego samego hacka do supermario2 różniącym się tylko obrazkami. Jak musiałbym zapisać plik aby móc go używać do inncyh hacków ?? RE: Visual Basic szkic - comanche - 28-10-2013 15:37 Save File As i wpisujesz nazwe Supermario 2. Chyba o to ci chodziło? RE: Visual Basic szkic - Zloty - 28-10-2013 17:18 Dzięki Jak zlikwidować ramkę która jest wokół buttona. Chodzi o cieńką ramkę która otacza button Nie mogę znaleść tej opcji ![]() RE: Visual Basic szkic - comanche - 28-10-2013 18:02 Klikasz na button i w menu masz opcje Flat Style, tam modyfikujesz wyglad ramek buttona. RE: Visual Basic szkic - Zloty - 28-10-2013 18:34 Nom wiem właśnie Są tam 4 opcje do wyboru. I żadna się nie przydaje ponieważ w każdej jest ramka ![]() EDIT Ok zrobiłem Zmieniłem Border Site z 1 na 0 i ramka zniknęła Znacznie lepiej to wygląda ![]() A teraz chciałbym się dowiedzieć jak zmienić progressbar ![]() Ze standardowego na niestandardowy Chodzi mi o kolor paska i chciałbym zlikwidowac te klocki które wyświetlają się na progressbarze ![]() |