![]() |
Anulowana nagroda - majowy restock - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: Anulowana nagroda - majowy restock (/Temat-Anulowana-nagroda-majowy-restock-7865) |
Anulowana nagroda - majowy restock - Gacus - 29-05-2010 00:02 Zgarnąłem 50$ PP na majowym restocku i dostałem dziś takiego maila ;/ Cytat: Mniej więcej zrozumiałem o co im chodzi. I teraz prośba do was, by ktoś przetłumaczył mi maila do nich ![]() "Witam Moje konto jest czyste, nie mam żadnych fake kont, na restocku nie miałem żadnych niedozwolonych programów oraz nie oglądałem filmików nie dla mojego regionu (USA), Moje poprzednie 2 nagrody dostałem, nie było przy nich żadnych komplikacji. Jeszcze raz proszę sprawdzić moje konto." Dziękuje z góry za przetłumaczenie i pozdrawiam. RE: Anulowana nagroda - majowy restock - cpr - 29-05-2010 05:59 Hey My account`s free of any cheats. I don`t have any fake accounts, I wasn`t using any unauthorized programs and I also didn`t watch the films that weren`t able to my region. I`ve received my last two gifts without any problems. So please check my account again. RE: Anulowana nagroda - majowy restock - Gacus - 29-05-2010 16:22 Jeszcze raz dzięki, masz + ![]() |