[Rozwiązane]LOCKERZ chyba sobie żartuje. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]LOCKERZ chyba sobie żartuje. (/Temat-Rozwiazane-LOCKERZ-chyba-sobie-zartuje-7861) |
[Rozwiązane]LOCKERZ chyba sobie żartuje. - Vesperus - 28-05-2010 22:43 Dziś dostałem taką oto wiadomość i jestem na maxa wnerwiony na lockerz Oni chyba sobie żartują. najpierw zabierają 50% ptz bo się przyznałem a teraz chcą mi wszystko zabrać za to co zrobiłem kiedyś ale się przyznałem ?! Cytat:Dear Lockerz Member, WAŻNE INFO !!! Z tego co rozumiem to chcą mi zabrać PTZ ALE JA NAPISAŁEM DO LOCKERZ ŻEBY MI ZABRALI 50% PTZ i ZABRALI więc nie wiem czemu mają mi znów zabrać ptz!!!! W kwietniu wygrałem gre na DS i wszystko było dobrze W maju zgarnąłem tapetkę i nie oszukiwałem więc co to ma być się pytam POMOCY !!! ........................ Mam kopie ich e-maila w sprawie zabrania 50% PTZ !!! Cytat:[Support #603617] Subject: I was cheating CO MAM ZROBIĆ ???? CZY ONI ZABIORĄ MI 100% PTZ ?? czy tylko te za friends ? jeśli 100% to ja ich chyba zabije. Nie po to zbieram 3 miesiące PTZ żeby teraz wszystko stracić !!! RE: LOCKERZ chyba sobie żartuje. - Flaku - 28-05-2010 22:54 moze napisz im ze juz zostales ukarany za swoje przewinienie i jezeli wierza w kolejna szanse to dlaczego chcą Cie ukarać drugi raz za to samo? RE: LOCKERZ chyba sobie żartuje. - kiler1500 - 28-05-2010 23:21 hej a na jakich pocztach miales porobione konta portale mi chodzi?? RE: LOCKERZ chyba sobie żartuje. - Tech - 29-05-2010 00:46 Spokojnie, przecież nie piszą, że ci wyzerują konto, tylko, że ci nie wyślą koszulki dla zlisterów (bo oszukiwałeś) i odejmą ci z konta te niewłaściwie zarobione punkty. Możesz do nich napisać, ale jednak wątpię, żeby ci 2x odejmowali te same punkty, skoro mówiłeś, że już wcześniej się przyznawałeś (no i napisali, że ta decyzja jest ostateczna czyli i tak pewnie nic nie wskórasz). Myślę, że to może być tylko automatyczny email żeby powiadomić cię, że nie dostaniesz t-shirtu RE: LOCKERZ chyba sobie żartuje. - Vesperus - 29-05-2010 07:52 (29-05-2010 00:46)Tech napisał(a): Spokojnie, przecież nie piszą, że ci wyzerują konto, tylko, że ci nie wyślą koszulki dla zlisterów (bo oszukiwałeś) i odejmą ci z konta te niewłaściwie zarobione punkty. Możesz do nich napisać, ale jednak wątpię, żeby ci 2x odejmowali te same punkty, skoro mówiłeś, że już wcześniej się przyznawałeś (no i napisali, że ta decyzja jest ostateczna czyli i tak pewnie nic nie wskórasz). Myślę, że to może być tylko automatyczny email żeby powiadomić cię, że nie dostaniesz t-shirtu No też mam nadzieję że mi nie usuną 100% PTZ Ale na wszelki wypadek napiszę do nich e-maila RE: LOCKERZ chyba sobie żartuje. - SilverNight - 29-05-2010 13:46 Dlatego ja nie robie fake kont ani nie cyganie .... Najlepiej zbierać bez oszukańst wtedy ma sie spokój i nic nie odejmuja RE: LOCKERZ chyba sobie żartuje. - Yanke$ - 29-05-2010 14:24 Opanuj nerwy, wyrównaj oddech... Lockerz nie powinno Ci nic zrobić, skoro już raz odjęło Ci punkty. Wielką wadą w ich supporcie jest to, że nie piszą każdego mejla oddzielnie, tylko mają przygotowane wzorce, które wysyłają masowo, jeżeli chociaż jedna odpowiedź na Twoje pytanie jest zawarta w ich wzorcu. Tak też może być i w tym przypadku - prawdopodobnie informują o niewysyłaniu koszulki (mimo że mówią też o obcinaniu punktów). Jak na razie obserwuj sytuację i napisz, gdyby obcięli punkty (w co szczerze wątpię). [Rozwiązane][Rozwiązane]LOCKERZ chyba sobie żartuje. - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |