z jakiej sieci wybrać? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: z jakiej sieci wybrać? (/Temat-z-jakiej-sieci-wybrac-78540) |
z jakiej sieci wybrać? - 0ptymista - 21-10-2013 14:32 Witam ,mam pytanie do społeczności tego forum gdyż każdy z Was zapewne ma telefon komórkowy mam pytanie odnośnie karty sim.Mianowicie skończyła mi się umowa w mix plusie i poszukuje oferty na kartę.Chciałbym aby mój numer telefoniczny nie był blokowany po miesiącu ,żeby bez doładowywań mógł ktoś się do mnie dodzwonić i żeby były w miarę przyzwoite stawki połączenia. Podobno play fresh jest dobry ale czy jest coś lepszego? Proszę o opinie. RE: z jakiej sieci wybrać? - damianus627 - 21-10-2013 14:33 Orange polecam. Tanie rozmowy, konto ważne rok bez doładowań. RE: z jakiej sieci wybrać? - 0ptymista - 21-10-2013 14:38 damianus627 ile za najtańszy starter? RE: z jakiej sieci wybrać? - damianus627 - 21-10-2013 14:40 5 zł kosztuje starter najtańszy. RE: z jakiej sieci wybrać? - luxiorsan - 21-10-2013 15:23 Polecam Play, ja mam i jestem bardzo zadowolony RE: z jakiej sieci wybrać? - Arts - 21-10-2013 16:59 Ja narazie mam w Plusie umowę, więc muszę narazie z ich usług korzystać. Definitywnie mówię, że w Orange oszukują, bo mój przyjaciel wziął telefon i z jego konta ciągle kasę biorą za byle co. Także radzę uważać na nich. RE: z jakiej sieci wybrać? - mathkaczy - 30-01-2015 22:25 jak duzo internetujesz i chcesz go miec tanio to orange ma dobre promocje a jak srednio zuzywasz transfer to bierz play ! RE: z jakiej sieci wybrać? - rekki - 31-01-2015 14:29 A ja polecam orange. Za 10zł można wykupić sobie pakiet darmowych SMSów do wszystkich (nieograniczone) oraz również za 10zł nieograniczone minuty do orange. @[Arts] On szuka sieci na kartę, a Twoje przypuszczenia, że zabierają za nic kasę są bezpodstawne. Mam orange od kilku dobrych lat i zdecydowanie polecam. Może Twój znajomy ma włączone subskrypcje SMS lub jakaś aplikacja ciągnie mu hajs za transfer danych |