Bony do Bet-at-home.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Bony do Bet-at-home.com (/Temat-Bony-do-Bet-at-home-com-78503) |
Bony do Bet-at-home.com - retsoop - 20-10-2013 23:21 Witam. Rozdam 59 bonów do bet-at-home.com o wartości 5euro( ok. 21zl). Jedyny warunek to rejestracja z mojego linku partnerskiego i dokonanie wpłaty na swoje konto gracza min. 10zl. Po spełnieniu tego warunku wysyłacie do mnie numer gracza z bet-at-home w celu weryfikacji ( proszę o nie podawanie hasła! ). Po sprawdzeniu, że to rzeczywiście Ty założyłeś konto i wpłaciłeś pieniądze, bon otrzymujesz zaraz dnia następnego. W razie pytań proszę o priv lub mail. Odnośnie bonów: Każdy bon musi zostać obrócony trzy razy po minimalnym kursie 1,5 przed zleceniem wypłaty z konta gracza. Wypłata pieniędzy bez zrealizowania obrotu nie jest możliwa. Wartość bonu jest przeliczana po aktualnym kursie i dopisywana w walucie, w której prowadzone jest konto. W przypadku polskich graczy 5 EUR będzie przeliczone na złotówki. pozdrawiam aktualny stan bonów - 59! RE: Bony do Bet-at-home.com - tomula06 - 20-10-2013 23:50 wyslij mi na pw linka do rejstracji RE: Bony do Bet-at-home.com - retsoop - 21-10-2013 05:09 Linka wysyłam na maila, ponieważ zgodnie z regulaminem forum nie mam jeszcze możliwości pisania prywatnych wiadomości. Tych, którzy już wysłali do mnie zapytanie, proszę o sprawdzenie maila RE: Bony do Bet-at-home.com - Tonnyx - 21-10-2013 16:15 Bez wpłaty nie ma możliwości otrzymania bonu? RE: Bony do Bet-at-home.com - retsoop - 21-10-2013 16:24 Tak jak w pierwszym poście: rejestracja i wpłata min 10zl. RE: Bony do Bet-at-home.com - diabloo07 - 21-10-2013 16:30 To już lepiej poczekać, aż ktoś inny na forum będzie miał bony. Jeszcze nie widziałem, żeby ktoś wymagał wpłaty do otrzymania bonu. RE: Bony do Bet-at-home.com - retsoop - 21-10-2013 16:59 Jest to pewnego rodzaju zabezpieczenie przed zakładaniem kont "masowo" (tylko do wykorzystania bonu bądź na fikcyjne dane). Jeśli ktoś myśli poważnie o założeniu konta to i 10zl wpłaci, a dodatkowe 5 euro (ok. 21zl ) na pewno się mu przyda. RE: Bony do Bet-at-home.com - shaq21 - 21-10-2013 16:59 Jak chcecie to ja mam bony 5 euro do rozdania + dodatkowo 60zł za zagranie zakładów za ok. 170zł - możesz na przykład wpłacić kasę do bet-at-home i do drugiego buka i zagrać typ dwudrożny , wtedy Wam to zaliczam . Mam też bony do innych buków w zamian za rejestrację i zrobienie zakładu, jak coś to piszcie PW, pozdro RE: Bony do Bet-at-home.com - retsoop - 24-10-2013 11:53 Witam. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt wyłącznie drogą mailową: retsop[malpa]o2.pl gdyż nie mogę pisać wiadomości prywatnych (regulamin forum). pozdrawiam RE: Bony do Bet-at-home.com - Szaman1644 - 24-10-2013 15:04 Shag podeślij kodzik jak możesz |