![]() |
[Wykonam] Strony Www, Wordpress, Landing Page, Wideo Promocyjne ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Wykonam] Strony Www, Wordpress, Landing Page, Wideo Promocyjne ! (/Temat-Wykonam-Strony-Www-Wordpress-Landing-Page-Wideo-Promocyjne-78493) Strony: 1 2 |
[Wykonam] Strony Www, Wordpress, Landing Page, Wideo Promocyjne ! - kiepski96 - 20-10-2013 20:34 1. Nazwa usługi: Strony WWW, Wordpress, Landing Page, Wideo Promocyjne !!! 2. Opis usługi: Wykonam wszelkiego rodzaju usługo związane z: Stronami internetowymi- Tworzę strony od podstaw z indywidualną szatą graficzną ! Stronami opartymi na Wordpress np. pod hacki + dobieram wtyczki i je konfiguruję Stronami Landing Page- niezbędne do rozprowadzania swoich produktów, reklamy plików Clickbank Wideo na landing Page- wraz z profesjonalnym lektorem, zaawansowaną szatą graficzną i animacjami ! 3. Kontakt: GG: 24069341 4. Cena: Ceny rozpoczynają się od 20 złotych, nie biorę dużo, ponieważ potrzebuję pieniędzy na rozwój interesu ![]() Również czas oczekiwania jest niewielki, zależy mi na jak najszybszej wypłacie za zlecenie, dlatego cały wolny czas poświęcę jemu ! 5. Sposób zapłaty: Bank, Paypal Zapraszam do kontaktu ![]() RE: [Wykonam] Strony Www, Wordpress, Landing Page, Wideo Promocyjne ! - kiepski96 - 25-10-2013 08:45 Już parę zleceń wykonanych ! Zapraszam ![]() RE: [Wykonam] Strony Www, Wordpress, Landing Page, Wideo Promocyjne ! - bolo9797 - 25-10-2013 08:59 Skoro pare zlecen wykonanych to jech sie wypowiedza te osoby?? Dodatkowo jkies portfolio by sie przydalo. RE: [Wykonam] Strony Www, Wordpress, Landing Page, Wideo Promocyjne ! - kiepski96 - 26-10-2013 13:45 Nie reklamuję się tylko na tym forum. Osoby, które zlecają mi strony nie zgadzają się na publikowanie ich stron, ponieważ na nich zarabiają i boją się wykradnięcia nisz. RE: [Wykonam] Strony Www, Wordpress, Landing Page, Wideo Promocyjne ! - Bandaid - 26-10-2013 13:54 Landing Page z kodowaniem i wszystkim? RE: [Wykonam] Strony Www, Wordpress, Landing Page, Wideo Promocyjne ! - szczygielek - 26-10-2013 14:27 cena zakodowania szablonu pod wordpressa to? szablon = newsy, dwa menu boczne, i takie pierdoły w panelach bocznych. RE: [Wykonam] Strony Www, Wordpress, Landing Page, Wideo Promocyjne ! - GoodLecki - 26-10-2013 14:45 Interesuje mnie video promocyjne . Podaj jakieś porfolio z tego tematu. Wszyscy którzy zamawiali u ciebie to tylko strony pod zarobek żadnych prywatnych? Może pokaż swoje projekty ? i podaj te fora na których jeszcze działasz? RE: [Wykonam] Strony Www, Wordpress, Landing Page, Wideo Promocyjne ! - tomcio19950 - 26-10-2013 21:09 Witam. Ja wykonam strony www moje portfolio http://tomaszjankowski.com.pl/category/portfolio/ RE: [Wykonam] Strony Www, Wordpress, Landing Page, Wideo Promocyjne ! - kiepski96 - 26-10-2013 23:04 To załóż sobie swój temat -,- RE: [Wykonam] Strony Www, Wordpress, Landing Page, Wideo Promocyjne ! - bolo9797 - 26-10-2013 23:09 Nie prosze zebys udostepnial mi ich strony tylko zeby te osoby sie wypowiedzialy .@tomcio19959 To teraz z giekdy przeskoczyles na robienie stron ?? |