Znowu pieprzony bot od lockerz !! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Znowu pieprzony bot od lockerz !! (/Temat-Znowu-pieprzony-bot-od-lockerz-7846) |
Znowu pieprzony bot od lockerz !! - Z - List - 28-05-2010 20:02 TU NIE CHODZI O DZIAŁ TŁUMACZENIA. NAPISAŁEM MAILA DO LOCKERZ A ONI NA TO Kod: Thanks for contacting us. Here are some frequently asked questions ILE JESZCZE MAMY CZEKAC NA NORMALNE WIADOMOSCI A NIE OD WALONYCH BOTOW. TA WIADOMOSC JEST W DZIALE TŁUMACZENIA, TA O GRY. ZAPYTALEM SIE KIEDY BEDA GRY A ONI MI TEN TEXT, JAK SKUTECZNIE SKONTAKTOWAC SIE Z LOCKERZ. A NIE Z BOTEM RE: Znowu pieprzony bot od lockerz !! - Magnus - 28-05-2010 20:10 Może Ci odpiszą ... Zawsze pisz maile z lockerz a nie z poczty. RE: Znowu pieprzony bot od lockerz !! - Tech - 28-05-2010 20:11 Jej, po uja piszesz cały post capslockiem? Ślepy jeszcze nie jestem i reszta ludzi z forum pewnie też nie. 1. Odpowiedzi od bota dostaje się zawsze. Potem dopiero przychodzi normalny email od konkretnej osoby (choć nie zawsze, bo mogli cię np nie zrozumieć, albo odpowiedź jest już zawarta w odp od bota, czy też po prostu pytanie jest głupie). 2. No tak, piszesz do nich kiedy będą gry, no super. Może liczyłeś jeszcze na konkretną datę? Człowieku, gdyby były jakieś informacje to byłyby one na hallwayu, jak ich nie ma to znaczy, że NIE WIEDZĄ, więc nie ma sensu żeby ci odpisywali "coming soon". 3. Dobrze jest się kontaktować za pomocą meila [email protected] ale jak masz jej takie meile pisać to nawet się nie wysilaj, bo i tak nie uzyskasz odpowiedzi. RE: Znowu pieprzony bot od lockerz !! - Z - List - 28-05-2010 20:23 Tech, okej dzieki RE: Znowu pieprzony bot od lockerz !! - szulakaluble - 28-05-2010 20:36 Jestem ciekaw czy ty byś chciał odpisywać ręcznie 5 mln maili.... i doprawdy nie masz większych problemów? Ręce opadają jak się ciebie czyta....... RE: Znowu pieprzony bot od lockerz !! - Kilol - 28-05-2010 21:10 Głupi wątek. Znowu pieprzony bot od lockerz !! - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |