![]() |
Graj ze mną! - zaklady LIVE - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Graj ze mną! - zaklady LIVE (/Temat-Graj-ze-mna-zaklady-LIVE-78358) Strony: 1 2 |
Graj ze mną! - zaklady LIVE - badii - 18-10-2013 22:31 Za bardzo nie wiedziałem, w którym dziale to umieścić, więc pomyślałem, że może ten będzie odpowiedni (jeśli moderator ma coś przeciwko to niech przeniesie, byle nie do kosza ![]() Chcę pomóc tym, którzy na buku przegrywają, proste i logiczne, nie? - do takich osób głównie kieruję ten temat. Tak, tak, wiem, że był sobie ostatnio Rhaegar tutaj na forum, ale ja od Was żadnych pięniedzy NIE biorę, tylko urządzam sesje live w poszczególnych godzinach, spotykamy się i gramy to, co powiem ![]() Mam kilkuletnie doświadczenie, znam się na tym i mogę pomóc co niektórym pomóc ugrać trochę na bukmacherce ![]() Chętni? Jeśli tak, to zapraszam na GG po więcej info (nr 2347409), ostatecznie może być PW. PS. Nawet nie śmiałbym robić ludzi w balona, nie moja działka ![]() Wiem, że pewnie zostane troszkę zhejtowany, ale to nie jest żadna składka bukmacherska, ani nic w tym stylu ![]() Aaaa, bym zapomnial... Rhaegar nie kupił ode mnie konta ![]() ![]() ![]() PS. Po namyślu wprowadzam jedną zasadę. Osoby, którę mają składać depozyt mniejszy niż 100zł niech nawet do mnie nie piszą. W razie ewentualnej wtopy na początku, jak się dysponuje małym kapitałem, to nie ma jak tego odrobić (a zgłaszają się tacy do mnie). Dlatego też przyjmuję tylko graczy z kapitałem 100zł lub większym ![]() RE: Graj ze mną! - zaklady LIVE - Postal - 19-10-2013 00:03 A na czym to polega konkretnie , objaśnij bo może byłbym chętny. RE: Graj ze mną! - zaklady LIVE - badii - 19-10-2013 00:15 Na czym? Podaje Ci typ live na bet365, stawiasz i wygrywasz ![]() Co tu duzo tlumaczyc ![]() RE: Graj ze mną! - zaklady LIVE - Postal - 19-10-2013 00:23 (19-10-2013 00:15)badii napisał(a): Na czym? Podaje Ci typ live na bet365, stawiasz i wygrywasz za darmo pomagasz każdemu ? To jaka masz z tego korzyść ? bet365 gram. RE: Graj ze mną! - zaklady LIVE - badii - 19-10-2013 00:30 No kto sie do mnie zglosi, temu pomagam ![]() Zadnej, jedynie satysfakcje z tego, ze wygrywacie ![]() RE: Graj ze mną! - zaklady LIVE - Postal - 19-10-2013 00:32 W takim razie zgłoszę się do Ciebie w ciągu paru dni ![]() reput oby jak najwięcej takich użytkowników. RE: Graj ze mną! - zaklady LIVE - badii - 19-10-2013 09:50 to zapraszam ![]() rowniez innych chetnych przyjmuje, aktualnie mam juz pod soba 3 uzytkownikow! ![]() RE: Graj ze mną! - zaklady LIVE - majinpov - 25-10-2013 09:14 ciekawe, a czy mógłbyś zamieścić jakieś wyniki twoich powiedzmy ostatnich zakładów ? Tak z czystej ciekawości abyśmy byli świadomi twoich kompetencji - broń boże nie chodzi o twoje zarobki tylko o wyniki poszczególnych kuponów ![]() RE: Graj ze mną! - zaklady LIVE - badii - 25-10-2013 15:38 @up proszę bardzo, niby nic, ale zawsze coś ![]() ostatnie 24h. ![]() pozdrawiam i czekam na chętnych! RE: Graj ze mną! - zaklady LIVE - michal_1311 - 26-10-2013 13:20 Zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() |