super telefonik, tanio! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: super telefonik, tanio! (/Temat-super-telefonik-tanio-7824) |
super telefonik, tanio! - krystian__ - 28-05-2010 13:11 Mam do sprzedania super telefonik, a jest nim sony ericsson k800i! telefon bardzo fajny, posiada normalne nie doskonałości związane z codziennym użytkowaniem.Niestety nie sprawny aparat [ poza tym w 100 procentach sprawny i nie zawodny ], ale z drugiej strony zniża to bardzo jego cenę i sprzedam go za naprawdę nie wielkie pieniądze...Jest to anglik, ale posiadam wtyczkę do gniazdka europejskiego! W zestawie: - telefon - ładowarka - wtyczka do gniazda EU - kabel USB - bateria - oryginalna, nie użyta do tej pory SMYCZ skórzana - oczywiście pudełko - dorzucę kartę pamięci 1GB za FREEEEEEKO! Jak na dzisiejsze czasy nie jest to jakiś najnowszy telefon, ale jest naprawdę spoko i dobrze się "na nim" pracuje. SERDECZNIE POLECAM I ZAPRASZAM DO ZAKUPU!!! RE: super telefonik, tanio! - Paviano - 28-05-2010 14:06 Jaka cena? RE: super telefonik, tanio! - Xkoniak - 28-05-2010 15:50 Może jakieś zdjęcia? ;-) RE: super telefonik, tanio! - krystian__ - 28-05-2010 18:34 cena jest do dogadania, ale w granicach 100 - 150 zł...negocjować można zobaczymy, a fotki postaram się dodać jak najszybciej... ahh zapomniałem jeszcze dodać że telefon posiada również oryginalne słuchawki! RE: super telefonik, tanio! - zibi2400 - 28-05-2010 20:21 Haha za taką cenę na pewno Ci ktoś kupi jak ostatnio sprzedałem k800i za 180 zł z tym że wszystko działało i jeszcze do tego 2gb karta super telefonik, tanio! - Roben - 30-07-2012 11:17 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |