![]() |
Z-List message Lockerz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: Z-List message Lockerz (/Temat-Z-List-message-Lockerz-7813) |
Z-List message Lockerz - Shaiders - 28-05-2010 06:33 Cytat:Dear Lockerz Member, RE: Z-List message Lockerz - cpr - 28-05-2010 07:39 Nie chce mi się całego tłumaczyć, ale chodzi o to, że: - Lockerz wykryło nielegalnie zdobyty status Z-listera (niektóre zaproszenia to fake`i) - W związku z tym nie dostaniesz prezentu za status "Z" - Jako konsekwencje usuną Ci także wszystkie nielegalnie zdobyte punkty - Wierzą w drugą szansę więc utrzymają Twoje konto i "Z" status aktywny - Dalsze ściemnieni doprowadzi do całkowitej dezaktywacji konta RE: Z-List message Lockerz - Shaiders - 28-05-2010 08:18 Ej... ale oni już mi odebrali dawno te punkty. Co oni mi tu mówią. Ja już nie oszukiwałem ! kur... RE: Z-List message Lockerz - Yanke$ - 28-05-2010 09:41 Już to tłumaczyłem w którymś temacie. RE: Z-List message Lockerz - Shooters123 - 30-05-2010 12:16 Dostałem identycznego meila. Tylko że jakieś 2 tygodnie wcześniej potwierdzenie że koszulka została wysłana. |