![]() |
Pomysł na strone internetową - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Pomysł na strone internetową (/Temat-Pomysl-na-strone-internetowa-78085) Strony: 1 2 |
Pomysł na strone internetową - sheko12 - 14-10-2013 15:56 Witajcie Od pewnego czasu chodzi mi głowie budowa strony WWW, serwis, portal ogólnotematyczny czy forum dyskusyjne. Problemem w tym wszystkim jest to, że nie mam pomysłu na projekt, brak mi tematów mniej popularnych na rynku, do tej pory siedzialem w filmach online, grach online i to nawet miało swoje korzyści, aczkolwiek tym razem mam zamiar oraz cel stworzyć coś naprawdę ''mega'' które by miało swoje nawet pozytywne korzyści. Zwracam się do was o pomoc, co dziś mniej jest spotykanie w sieci, aczkolwiek zrobiłoby to furore w sieci. Dziękuję, za każdy cenny post będę nagradzał reputacją. RE: Pomysł na strone internetową - Rafiks1992 - 14-10-2013 15:57 moze wlasna gra via www? RE: Pomysł na strone internetową - sheko12 - 14-10-2013 15:59 Problem polega na tym, że nie jestem ''perfekcyjnym'' programistą i nie stworze projektu, zresztą nie o takim projekcie myśle, mam namyśli coś po prostu ze stron które widzisz i przeglądasz na co dzień, interesuję mnie to, czego nie ma na rynku a mogło by być ![]() Dzięki za chęci ![]() RE: Pomysł na strone internetową - damianus627 - 14-10-2013 16:01 Na rynku już jest większość rzeczy które ludzie potrzebują. Pomysł można zrobić ale najgorsze jest zrobienie innowacyjnych funkcji jakich nie ma konkurencja i wypromowanie strony. RE: Pomysł na strone internetową - Qwik - 14-10-2013 16:04 Strona o tematyce książek,gier z uniwersum metro 2033,gry mmo które wychodzą w tym roku. RE: Pomysł na strone internetową - Admin - 14-10-2013 16:27 Przede wszystkim jak chcesz robić forum o czymś na czym się nie znasz to nie będzie ono miało żadnej przyszłości i projekt zakończy się fiaskiem, niezależnie od chęci. RE: Pomysł na strone internetową - sheko12 - 14-10-2013 16:55 Admin, zgadza się, nie chodzi o to, by prowadzić coś na czym nie ma się zielonego pojęcia ![]() RE: Pomysł na strone internetową - Admin - 14-10-2013 16:57 Tak tylko zważając na powyższe twoje pytanie jest trochę nietrafione bo co jeśli Ci powiem że rybołówstwo jest tematyką którą warto się zainteresować bo nie ma sporej konkurencji, to samo w kwestii medycyny czy prawa. RE: Pomysł na strone internetową - sheko12 - 14-10-2013 17:30 @up, do podanych przez Ciebie tematów to naprawdę ciekawy sposób na rozwój danej strony ![]() Nie wiem, ale również rozważam jakiś warez, forum wazerowe np Potrzebuje od was uzyskać informacje, co jest dzisiaj zainteresowaniem dla grona osób, aczkolwiek takich stron jest mało a warto byłoby to rozwijać ![]() RE: Pomysł na strone internetową - Rafiks1992 - 14-10-2013 17:43 o stronie warezowej raczej zapomnij jest ich sporo i jest tez kilka badz kilkanascie takich konkretnych ktore sa codziennego uzytku, z takimi stronami nie ma szans wygrac ;/ |