![]() |
Problem dotyczący wysyłki prywatnych wiadomości - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Problem dotyczący wysyłki prywatnych wiadomości (/Temat-Problem-dotyczacy-wysylki-prywatnych-wiadomosci-78011) Strony: 1 2 |
Problem dotyczący wysyłki prywatnych wiadomości - Xchanger - 13-10-2013 16:56 Właśnie byłem w trakcie transakcji z jednym z użytkowników... Chciałem odpowiedzieć na jego wiadomość... Piszę, klikam wyślij... a tu co? Taki oto komunikat: Cytat:Przykro Nam, aby napisac wiadomosc prywatna musisz Rozumiem, że ograniczenia mogą dotyczyć nowych, ale ja jestem na tym forum już ładnych parę miesięcy! RE: Czy Zarabiam.com próbuje pozbyć się swoich użytkowników? - damianus627 - 13-10-2013 17:03 Nie nasza wina że dzieci spamują na PW i jest ograniczenie. RE: Czy Zarabiam.com próbuje pozbyć się swoich użytkowników? - Tyrkijt - 13-10-2013 17:07 Wydaję mi się, że taka blokada jest dobra ![]() ![]() RE: Czy Zarabiam.com próbuje pozbyć się swoich użytkowników? - Admin - 13-10-2013 17:10 (13-10-2013 16:56)Xchanger napisał(a): Właśnie byłem w trakcie transakcji z jednym z użytkowników... Chciałem odpowiedzieć na jego wiadomość... Piszę, klikam wyślij... a tu co? Taki oto komunikat: Ograniczenie wprowadzone zostało dzisiaj specjalnie dla marnych spamerów wykorzystujących je do szeptanego marketingu. W wolnym czasie zapewne zaktualizuję to i wprowadzę dodatkowe czynniki zezwalające stałym lub aktywnym czasowo użytkownikom na obniżenie tego limitu. Gdybyś był aktywnym użytkownikiem forum to byś wiedział, że inicjatywa wyszła od użytkowników i była dyskutowana w dziale w którym właśnie napisałeś ten temat. RE: Problem dotyczący wysyłki prywatnych wiadomości - Xchanger - 13-10-2013 17:17 To jest wrzucanie wszystkich do jednego worka... Najpierw nie mogłem założyć tematu w dziale sprzedam, kupię... a teraz nie mogę nawet wysłać głupiej wiadomości. Im dłużej jestem na tym forum, tym mniej mi wolno. Co to ma być? RE: Problem dotyczący wysyłki prywatnych wiadomości - daniel42na - 13-10-2013 17:21 Dostałeś odpowiedź od admina przecież, że Cytat:W wolnym czasie zapewne zaktualizuję to i wprowadzę dodatkowe czynniki zezwalające stałym lub aktywnym czasowo użytkownikom na obniżenie tego limitu. Gdyby wszystkie ograniczenia były zniesione to widział byś tu burdel w stylu chińskiego bazaru w czeczeni i krzyczał byś, że trzeba to ograniczyć. Trzeba znaleźć jakiś kompromis. RE: Problem dotyczący wysyłki prywatnych wiadomości - Xchanger - 13-10-2013 17:31 (13-10-2013 17:21)daniel42na napisał(a): Dostałeś odpowiedź od admina przecież, że Jak dla mnie, dziwny to pomysł... Mam teraz latać po tematach i pisać o byle czym żeby dobić do tych 40 postów? Czy w takim razie odbieranie pw też jest zablokowane? RE: Problem dotyczący wysyłki prywatnych wiadomości - daniel42na - 13-10-2013 17:38 A jak byś się czuł ze skrzynką pw nawaloną po brzegi wiadomościami od rycerzy konkurencji wojującymi o rejestracje i konkurs o 30 zł.. Te ograniczenia muszą być. Zresztą to jest forum o zarabianiu a nie serwis aukcyjny który gwarantuje swobodny przepływ wiadomości międy handlarzami smsów. RE: Problem dotyczący wysyłki prywatnych wiadomości - marcel_kk - 13-10-2013 17:39 @Xchanger, zrób to co robi większość, wejdź w tematy "reput za kliknięcie" i sprawnie nabijesz tych 6 brakujących postów. RE: Problem dotyczący wysyłki prywatnych wiadomości - Rafiks1992 - 13-10-2013 17:41 Jesli moge wprowadzic wlasny pomysl... Najczesciej jest tak ze te osoby ktore chca sobie pospamowac maja aktywnosc w przedziale ponizej jednego dnia. Moze dobrym pomyslem byloby wprowadzenie, ze wiadomosci bez limitu 40 postow moga wysylac uzytkownicy ktorzy maja laczny czas logowania powyzej 24 godzin np? Albo cos w tym stylu mysle ze mogloby byc wporzadku? |