[PYTANIE] Jaka poczta e-mail do zarabiania w necie ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: [PYTANIE] Jaka poczta e-mail do zarabiania w necie ? (/Temat-PYTANIE-Jaka-poczta-e-mail-do-zarabiania-w-necie-78009) |
[PYTANIE] Jaka poczta e-mail do zarabiania w necie ? - Pole - 13-10-2013 16:26 Witam pytam tak jak w temacie, jaką pocztę wybrać do zarabiania przez internet ??? Czy nie ma większej różnicy w wyborze ? I ostatnie,czy podajecie prawdziwe dane do e-mail'u ? Jeżeli zły dział proszę o przeniesienie, świeży jestem RE: [PYTANIE] Jaka poczta e-mail do zarabiania w necie ? - Qwik - 13-10-2013 16:29 Polecam na Gmail i zrób 2 poczty:jedna na spam druga na ważne rzeczy. PS: NA Gmail możesz zabezpieczyć pocztę kodem weryfikacyjnym który przychodzi na telefon. RE: [PYTANIE] Jaka poczta e-mail do zarabiania w necie ? - damianus627 - 13-10-2013 16:32 Ja oprócz gmaila tak jak Qwik mówi mogę polecić hotmail oraz yahoo. Wiadomości też zawsze szybko dochodzą jak na gmailu. RE: [PYTANIE] Jaka poczta e-mail do zarabiania w necie ? - nokira - 13-10-2013 16:44 Ja mam dwa na gmailu i jest bardzo dobrze, wszystko szybko dochodzi i mam poukładane na spam i ważne sprawy. Z serwisów z których ja korzystam to nie sprawdzają danych maila. Ale do konta głównego dałęm prawdziwe dane, do tego na spam sztuczne. RE: [PYTANIE] Jaka poczta e-mail do zarabiania w necie ? - tytusek - 13-10-2013 21:28 Zdecydowanie gmail i tak jak już kilka osób powiedziało, jedno "prawdziwe", drugie na pozostałe wiadomości. Wtedy masz przejrzystość i wiesz, gdzie szukać naprawdę ważnych mail bez przekopywania się przez dziesiątki spamów. RE: [PYTANIE] Jaka poczta e-mail do zarabiania w necie ? - Wojteko - 18-10-2013 21:32 Gmail/o2 polecam RE: [PYTANIE] Jaka poczta e-mail do zarabiania w necie ? - sajmoon - 20-10-2013 10:01 Zdecydowanie gmail. Na śmieci mam pocztę na t.pl RE: [PYTANIE] Jaka poczta e-mail do zarabiania w necie ? - sahuga - 27-12-2013 23:35 Tylko Gmail RE: [PYTANIE] Jaka poczta e-mail do zarabiania w necie ? - asiorek - 27-12-2013 23:38 gmailowate gazeta, lub g onety czy inne wp na nie szybko dochodzą emaile RE: [PYTANIE] Jaka poczta e-mail do zarabiania w necie ? - v3XeR - 27-12-2013 23:43 ja mam onet.pl na ważne rzeczy (stronki na których coś kupuję/sprzedaję etc.) a na jakieś reklamy i inne duperele mam na wp.pl/o2.pl/gmail.com/ |