Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]Problem ze znajomymi - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]Problem ze znajomymi (/Temat-Rozwiazane-Problem-ze-znajomymi-78)

[Rozwiązane]Problem ze znajomymi - hubert1801 - 16-11-2009 00:21

WItam jestem nowy i nie bardzio jeszcze wiem koledzy wysylali mi zaproszenia a mi wysskakuje mi ich ich mail a i tak mam 0 znajomych prosze o pomoc

[Obrazek: beztytuuwy.jpg] [Obrazek: w1218.png]

RE: Problem ze znajomymi - BeSTeK - 16-11-2009 07:41

(16-11-2009 00:21)hubert1801 napisał(a):  WItam jestem nowy i nie bardzio jeszcze wiem koledzy wysylali mi zaproszenia a mi wysskakuje mi ich ich mail a i tak mam 0 znajomych prosze o pomoc

Człowieczku,
za samo wysłanie nie dostaje punktów. Osoba musi się zarejestrować na Lockerz w przeciwnym wypadku nigdy nie uzyskasz wymarzonej liczby 20 znajomych Smile

RE: Problem ze znajomymi - Kleszczman - 16-11-2009 18:28

Bestek spokojnie O_O.
hubert1801 tak jak mój poprzednik powiedział. By otrzymywać punkty za znajomych oraz mieć ich wpisanych na listę, muszą być zarejestrowani. Jak na razie widzę przy każdym z nich jasny prostokąt po lewej. Gdy się ktoś rejestruje, zmienia się na czarny. Pozdrawiam.

[Rozwiązane][Rozwiązane]Problem ze znajomymi - Tech - 19-03-2011 10:29

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.