Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Problemy z postami :x - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398)
+--- Dział: Pytania i Problemy dotyczące SEO (/Forum-Pytania-i-Problemy-dotyczace-SEO-400)
+--- Wątek: Problemy z postami :x (/Temat-Problemy-z-postami-x-77979)

Problemy z postami :x - Matty094 - 13-10-2013 06:07

Witam mam dziwny problem z postami zaczeło się to dokładnie jak wgrałem sitemap z półtorej tygodni temu i od tygodnia mam zaindeksowane nowiutkie nisze .
Ale co najważniejsze wpisuje site:nazwastrony.com to te nowe nisze są zaindeksowane ,ale jak wpisuję w google "nazwa niszy cheat " to poprostu tego w google nie widać mimo małej konkurencji albo prawie wcale konkurencji nie ma .
Pod niektórymi nowymi niszami jestem na 2/3 karcie ,ale zamiast linku do posta pokazuje mi się "Category" czyli kategorie Sad
Nigdy nie miałem takiego problemu z postami jak wgrałem sitemap .
Dobra 2 dni temu poprosiłem Karcza ,żeby mi sitemap skasował bo mam u niego hosting bo zarabiam na Sharebaju Jerk2
Skasował i ten problem nadal występuje Sad
Co robić smutny
Dodam ,że mam dobry unikalny opis oraz tagów 8-12 na 1 posta i to dobre tagi .
Pozdrawiam .

RE: Problemy z postami :x - Pixel25 - 13-10-2013 08:11

A może to nie jest taka super nisza? Patrzyłeś jakie strony są na tych pierwszych pozycjach? Bo może są one lepsze lub mają bardziej unikalne teksty? Ewentualnie dodaj więcej opisów, tagów żeby złąpać większą indeksacje lub podlinkuj. Nie zawsze dodanie nowej niszy wygląda tak samo.

RE: Problemy z postami :x - zaple - 13-10-2013 08:57

Wyłącz indeksowanie tagów, kategorii, archiwów - za duplicate grozi filtr. Pozycjonuj samą podstronę.

RE: Problemy z postami :x - Matty094 - 13-10-2013 18:44

up@ google mi nie indeksuje tagów zresztą Tongue

2 dni temu zmieniłem title strony głównej oraz nazwy kategorii z Addons Game na Cheat Game Bo te addons nic nie daje .
I zaczął się ruch na nowych niszach które w pazdzierniku dodałem narazie 2 nisze się wybiły na 1/2 pozycje w google Jerk2
Narazie to mały ruch bo nisze są nowiutkie ,ale z czasem jak obie gry zyskają dużą popularność to ruch miejmy nadzieję ,że będzie większy Big Grin
Pewne to była wina sitemap ,bo nigdy nie miałem takiego problemu z postami po wgraniu sitemap .
Dobrze ,że to skasowałem zresztą sitemap mi w sumie nie potrzebny jest bo google i tak mi po 1-2-3 dniach posty mi indeksuje bez pingowania więc indeksacja przebiega szybko Tongue
Czekam na wybicie się kolejnych nisz Jerk2