![]() |
Ipod-czy naprawde jest taki super? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Ipod-czy naprawde jest taki super? (/Temat-Ipod-czy-naprawde-jest-taki-super-7794) |
Ipod-czy naprawde jest taki super? - rafal95 - 27-05-2010 19:30 siema. chcialbym se kupic jakis odtwarzacz muzyczny wysokiej klasy. mysle o ipod. chcialbym zaplacic ok 300zl moze troszke wiecej. moglbym spokojnie kupic shuffle ale to chyba nie to. Najbardziej chcialbym nano, bo mozna se filmik puscic,dyktafon jest i kamerka w nowszych modelach. i tu moje pytanie do tych ktorzy maja jakiegos ipoda. co jest w nich takiego super ze mialbys na nie tyle wydac? p.s moze jest jeszcze w tej cenie jakis dobry odtwarzacz innej remenowanej filmy,pamiec najlepiej od 8 gb,ewentualnie 4gb ale raczej nie pzdr prosze o odp bedzie + RE: Ipod-czy naprawde jest taki super? - Sportomaniak - 28-05-2010 01:08 (27-05-2010 19:30)rafal95 napisał(a): siema. chcialbym se kupic jakis odtwarzacz muzyczny wysokiej klasy. mysle o ipod. chcialbym zaplacic ok 300zl moze troszke wiecej. moglbym spokojnie kupic shuffle ale to chyba nie to. Najbardziej chcialbym nano, bo mozna se filmik puscic,dyktafon jest i kamerka w nowszych modelach. i tu moje pytanie do tych ktorzy maja jakiegos ipoda. co jest w nich takiego super ze mialbys na nie tyle wydac? SOBIE, a nie SE - to po pierwsze! IPody, są słitaśne, ekstraśne, dysia i po$$drofffki dla nich! Moszna na nich sluchac zajebiaszczych Hip Hop Metalowych mussyczek! I polecam 8GB, bo na 4GB nie fchodzi tak duzo mussyczek jak na 8GB! Lofffciam Ipodziki! - to po drugie. RE: Ipod-czy naprawde jest taki super? - Yanke$ - 28-05-2010 05:40 Wszystko pięknie, ale warto czasem poczytać parę artykułów w Internecie... http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,6127022,Chcesz_kupic_iPoda__Przeczytaj.html "iPody są nieotwieralne" RE: Ipod-czy naprawde jest taki super? - znikajacypunkt - 28-05-2010 11:48 Sam starałem się o ipoda na restocku, byłem blisko ale nie udało się. Miałem dużo odtwarzaczy mp3 i szczerzę polecam coś z Creative( nie ma problemu z wrzucaniem utworów- pojawia się dysk wymienny i przerzucasz). Moim zdaniem lepsze są mp3 niż te kolorowe z ekranem mp4(są lżejsze, mniejsze, bateria o wiele dłużej trzyma). Dla mnie mp3 ma być TYLKO do słuchania muzyki. Polecam zainwestowanie w Creative i do tego słuchawki Sennheiser RE: Ipod-czy naprawde jest taki super? - Sportomaniak - 28-05-2010 11:50 (28-05-2010 05:40)Yanke$ napisał(a): Wszystko pięknie, ale warto czasem poczytać parę artykułów w Internecie... Przyznaje, ze o tym nie wiedzialem ![]() RE: Ipod-czy naprawde jest taki super? - BartuS - 28-05-2010 13:21 Ale mimo tego Polecam iPoda Touch. Rzadko zdarzają się jakieś usterki, pozatym iPod Classic 160GB to staroć ;d RE: Ipod-czy naprawde jest taki super? - Xkoniak - 28-05-2010 15:55 Ja mam Ipod'a touch 8GB i jest zarąbis*** :-) |