Błąd EasySub - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: EasySub (/Forum-EasySub-355) +---- Wątek: Błąd EasySub (/Temat-Blad-EasySub-77931) Strony: 1 2 |
Błąd EasySub - DFM - 12-10-2013 14:43 Właśnie zauważyłem że jest nowy program a wraz z nim mały błąd Wiadomo że kumata osoba wie jak dodać resztę w linku ale wydaje mi się że warto by to zmienić . Niestety nie wiem komu to zgłosić dlatego piszę na forum 2 RE: Błąd EasySub - zaple - 12-10-2013 14:52 Cytat:Niestety nie wiem komu to zgłosić dlatego piszę na forumJesteś zarejestrowany w easysub i nawet nie wiesz jak się skontaktować z administratorem? Jaja sobie robisz? RE: Błąd EasySub - DFM - 12-10-2013 15:00 Mam tam konto w celach zarobkowych a nie w celu pogaduszek z adminem . Powinien zadbać o to żeby takie błędy się nie pokazywały. RE: Błąd EasySub - Gremquen - 12-10-2013 15:16 (12-10-2013 14:43)DFM napisał(a): Niestety nie wiem komu to zgłosić dlatego piszę na forum 2 (12-10-2013 15:00)DFM napisał(a): Mam tam konto w celach zarobkowych a nie w celu pogaduszek z adminem . Powinien zadbać o to żeby takie błędy się nie pokazywały. Czyli chciałbyś to zgłosić gdybyś wiedział jak, ale tak na prawdę to byś nie chciał? xD /Specjalnie takim stylem napisałem, bo sam się sprzeciwiasz swoim słowom. RE: Błąd EasySub - DFM - 12-10-2013 15:25 Daje człowiek znać że coś nie gra i jeszcze ból d&py o to mają. Ludzie masakra RE: Błąd EasySub - zaple - 12-10-2013 15:40 Chodzi o to, że nikt nielubi nierozgarniętych osób, którzy zarabiają w jakimś serwisie a nawet nie wiedzą jak skontaktować się z właścicielem. Ja (i pewnie inni) jak już wchodzę we współpracę z jakąś firmą, to podstawą jest jej sprawdzenie czy jest wiarygodna, jaki jest kontakt z adminem itd.. Mnie osobiście boli taka nieporadność jak twoja. RE: Błąd EasySub - DFM - 12-10-2013 15:59 Jest to pierwsza strona na której próbuję dorobić więc skąd mam do cholery wiedzieć jakie kroki podjąć ? Dajcie spokój , teraz mam gdzieś co się tam dzieje. RE: Błąd EasySub - zaple - 12-10-2013 16:00 To teraz już wiesz RE: Błąd EasySub - koza09 - 12-10-2013 16:02 [email protected] To jest aktualny mail? Bo na moją wiadomość nie odpisuje. RE: Błąd EasySub - lejtokole - 12-10-2013 16:33 zaple.. Gość tu próbuje nam przekazać ze easysub popełnił błąd z linkiem a Ty go opieprzasz czemu tego nie wysłał bezposrednio do adma.. A nie bierzesz pod uwage że DFM chce nam przekazac a zwłaszcza nie ogarnietym userom ze link jest zły? i zeby z niego ludzie nie korzystali.. pozatym admin easysuba tu na forum tez ma konto.. -.- |