Gdzie znaczniki <h1> i <h2> w WordPress? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: Gdzie znaczniki <h1> i <h2> w WordPress? (/Temat-Gdzie-znaczniki-h1-i-h2-w-WordPress-77930) |
Gdzie znaczniki <h1> i <h2> w WordPress? - gelmen - 12-10-2013 14:38 Witam, dzisiaj skanowałem nową stronę ponieważ chciałem ją zoptymalizować pod SEO i pokazało mi, że mam takie znaczniki: <H1> Categories: <H1> Repository of entries <H2> *** – Hack & Cheats // GENERAL NEWS Gdzie mogę je odkopać w szablonie, żeby je edytować? *** - Nazwa domeny - Nie potrzebujecie takich informacji. Pozdrawiam RE: Gdzie znaczniki <h1> i <h2> w WordPress? - MrSkacowany - 03-11-2013 21:12 Chodzi ci o zmianę wielkości tych znaczników? Szukaj w css. RE: Gdzie znaczniki <h1> i <h2> w WordPress? - Admin - 26-11-2013 00:26 Z pewnością w szablonie strony, wyszukaj w nim <h1> i zmień na coś innego, bo linkowanie frazy Categories niezbyt dobre rozwiązanie. Sporo templatek wymaga małych edycji, przeważnie słowa kluczowe ustawiasz z poziomu artykułu wordpressa (głównie h2,h3,h4...), gdyż h1 powinien być tylko jeden i przeważnie jest ustawiany globalnie. |