Wyplata ze Skrilla - bedzie potrzebna weryfikacja - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wyplata ze Skrilla - bedzie potrzebna weryfikacja (/Temat-Wyplata-ze-Skrilla-bedzie-potrzebna-weryfikacja-77877) |
Wyplata ze Skrilla - bedzie potrzebna weryfikacja - Paradoks - 11-10-2013 14:50 Witam, Muszę wypłacić pieniądze ze skrilla, a jeszcze nie mam zweryfikowanego konta bankowego. Słyszałem, że ta weryfikacja może długo trwać, od kilku dni do 2 tygodni, no a ja tych pieniędzy potrzebuje na gwałt. Czy jest szansa na wypłacenie tych pieniędzy bez żadnej weryfikacji z kontem bankowym? Tylko wlepiam swoje konto bankowe i wypłacam. Da się tak, czy trzeba zweryfikować? Kwota to 300 zł. RE: Wyplata ze Skrilla - bedzie potrzebna weryfikacja - tomazzi - 11-10-2013 14:52 bez weryfikacji nie dokonasz wypłaty - regulamin się ich kłania który zaakceptowałeś możesz wymienić się z kimś, nie wiem czy marcel nie wymienia skrill RE: Wyplata ze Skrilla - bedzie potrzebna weryfikacja - diabloo07 - 11-10-2013 14:53 Możesz wymienić u użytkownika Fajka za jakiś % prowizji, korzystałem kilka razy i polecam. RE: Wyplata ze Skrilla - bedzie potrzebna weryfikacja - damianus627 - 11-10-2013 14:53 Trzeba zweryfikować z tego co pamiętam. Jak chcesz szybciej to spróbuj u kogoś wymienić. Tylko u kogoś bardziej zaufanego. RE: Wyplata ze Skrilla - bedzie potrzebna weryfikacja - Paradoks - 11-10-2013 14:54 Dobra, dzięki za pomoc. Wyjaśnione. RE: Wyplata ze Skrilla - bedzie potrzebna weryfikacja - Fajka - 12-10-2013 21:19 Nie wiem za co ban, ale widzę farta miałem że mam nowe zasady wymian. RE: Wyplata ze Skrilla - bedzie potrzebna weryfikacja - androlo - 24-11-2013 14:39 potrzebna weryfikacja konta potrzebna weryfikacja konta skrill Wyplata ze Skrilla - bedzie potrzebna weryfikacja - Artinesse - 02-03-2018 00:08 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |