![]() |
Wygraj książkę „Samozwaniec” - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wygraj książkę „Samozwaniec” (/Temat-Wygraj-ksiazke-%E2%80%9ESamozwaniec%E2%80%9D-77868) |
Wygraj książkę „Samozwaniec” - dsagasd - 11-10-2013 13:26 ![]() Konkurs internetowy „Samozwaniec”: Aby wziąć udział w konkursie i wygrać książkę „Samozwaniec” wystarczy wykonać zadanie konkursowe. W konkursie do wygrania: - 3x książka „Samozwaniec” tom 1 Wystarczy obejrzeć fragment "Samozwańca" w interpretacji aktora Wojciecha Malajkata i...podać jeden powód, dla którego chcielibyście wygrać tę powieść. Link do konkursu : http://stacjakultura.pl/1,7,33092,A_jego_imie_to_Samozwaniec,artykul.html RE: Wygraj książkę „Samozwaniec” - dsagasd - 11-10-2013 15:06 (11-10-2013 14:57)tomazzi napisał(a):(11-10-2013 14:53)dsagasd napisał(a): Hejterować tylko potrafisz ciekawe czy jesteś poza kompem taki cwany. Takie teksty typu ,, baranie '' to możesz sobie do matki mówić ,a nie do mnie. Widać ,że za bystry to ty nie jesteś,co przysapiesz to pojedziesz tylko baran czyżby ubogi zasób słów ? Myślisz ,ze tylko ja Cię tu nie lubię ? zapraszam do lektury : http://zarabiam.com/Temat-Po-co-ten-tomazzi-tutaj-zyje-71443?highlight=TOMAZZI Człowiek który bez obrażania drugiego nie może pisać to chory człowiek jeżeli nie wiesz . Co nie możesz znieść już takich jak ja? To idź sobie melise zaparz i wyjdź raz na zawsze z tego forum. RE: Wygraj książkę „Samozwaniec” - tomazzi - 11-10-2013 15:09 (11-10-2013 15:06)dsagasd napisał(a):(11-10-2013 14:57)tomazzi napisał(a):(11-10-2013 14:53)dsagasd napisał(a): Hejterować tylko potrafisz ciekawe czy jesteś poza kompem taki cwany. fakt przepraszam baran to cię zrobił a ty jesteś baranem do kwadratu, wybacz moją pomyłkę ja szczam z góry na dół ciepłym moczem na idiotów takich jak ty i tobie podobnych ja tu kolegów nie szukam i wrażenia na mnie nie robi co jeden bezmózg z drugim o mnie myśli czy nie myśli zauważ jedną rzecz - ja nie obrażam - idiota, baran to właściwe i na miejscu określenie twojego poziomu rozwojowego i umysłowego popytaj w szkole nauczycieli o synonimach i znaczniu wielu słów - jeszcze wiele się musisz nauczyć co na razie ci bardzo kiepsko idzie dodatkowo jesteś albo multikonto bitu albo blondyn - te same zachowania i odzywki jak u jednego i drugiego bezmózga więc ciężko mi postawić którego to multi ale na milion % wrócił jeden albo drugi poszczekaj jeszcze poszczekaj bezębny szczeniaku, ciekaw jestem co masz jeszcze do powiedzenia może mnie czymś nowym zaskoczysz ??? RE: Wygraj książkę „Samozwaniec” - dsagasd - 11-10-2013 15:15 (11-10-2013 15:09)tomazzi napisał(a):(11-10-2013 15:06)dsagasd napisał(a):(11-10-2013 14:57)tomazzi napisał(a):(11-10-2013 14:53)dsagasd napisał(a): Hejterować tylko potrafisz ciekawe czy jesteś poza kompem taki cwany. Myślisz ,że się przejmuje tekstami jakiegoś ,, pozera '' ? ![]() Radzę zajrzeć do słownika , masz 40+ lat no i co z tego . Przynajmniej połowa użytkowników 3 razy młodszych choćby , są nauczeniu kultury . Widocznie ty miałeś problemy w domu i nie zostałeś wychowany. Nic innego jak współczuć. Wygraj książkę „Samozwaniec” - Coristo - 11-10-2013 15:18 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |