Powiadomienie!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Powiadomienie!!! (/Temat-Powiadomienie-7784) |
Powiadomienie!!! - SilverNight - 27-05-2010 16:52 Wszystkim Osobom,którym ukazywał się odyss i error Powinna już strona prawidłowo działać dzisiaj weszłem po dwóch i pół tygodniu na lockerz Nareszcie zrobili Jeszcze napiszę do Lockerz o Punkty za te dni zeby dali w których mi nie działał lockerz oraz napisze do Nich że bład naprawiony i oczywiście podziękuję im Pozdrawiam! RE: Powiadomienie!!! - Tidus - 27-05-2010 16:57 Punktów Ci nie dadzą bo miałem kiedys to sama sytuacje RE: Powiadomienie!!! - Magnus - 27-05-2010 17:13 Na 100% nie dadzą Ci tych punktów co nie zdobyłeś przez ten czas moim zdaniem oni userów mają gdzies ... RE: Powiadomienie!!! - Dareczek13 - 27-05-2010 17:32 ICh nie obchodzi taki pojedunczy user.. mają ich tyle, ze nic sie im nie stnie gdybys,np. chciał odejsc pzdr RE: Powiadomienie!!! - SilverNight - 27-05-2010 20:19 Rozumiem ... ale warto się zwrócic , spróbować może chociaz połowe punktów zwrócą zresztą zobaczę co odpisza na ten temat... chciałbym aby tłumacz z forum przetłumaczył mi text na ang. nie wiem za bardzo kto tu jest tłumaczem ale byłbym bardzo wdzięczny za przetłumaczenie... Text : Cześć Lockerz Dziękuję za naprawienie błędu strona już działa mi prawidło ... Chciałbym się jeszcze dowiedzieć czy przez te 3 miesiące , jak nie działałała mi strona czy zwrócicie punkty za dzienne logowanie oraz pytania ? Jeszcze raz dziękuję i Pozdrawiam Was !!! RE: Powiadomienie!!! - Yanke$ - 27-05-2010 20:32 SilverNight napisał(a):dzisiaj weszłem WSZEDŁEM! SilverNight napisał(a):Cześć Lockerz Dziękuję za naprawienie błędu strona już działa mi prawidło ... Chciałbym się jeszcze dowiedzieć czy przez te 3 miesiące , jak nie działałała mi strona czy zwrócicie punkty za dzienne logowanie oraz pytania ? Jeszcze raz dziękuję i Pozdrawiam Was !!!Tłumacznie: Cytat:Hey Lockerz ! RE: Powiadomienie!!! - 69ScR33n69 - 27-05-2010 20:43 Jessst!! też mi działa wkońcu;-))))))))))))))))))))))))))))))) ;ppppppppppppppppp ;ddddddddddddd RE: Powiadomienie!!! - SilverNight - 27-05-2010 20:57 Yanke$ Dziękuję za przetłumaczenie Niech ci będzie WSZEDŁEM Pomyliłem się zdaża się każdemu to!!! RE: Powiadomienie!!! - Xkoniak - 28-05-2010 16:12 YEAH DZIAŁA już wszystko dobrze. RE: Powiadomienie!!! - malcin69 - 28-05-2010 20:00 No i u mnie w końcu działa!!!!!! |