Niedługo - Sprzedaż kompletnej bazy nisz użytkowników z serwisu FireCash.org - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Niedługo - Sprzedaż kompletnej bazy nisz użytkowników z serwisu FireCash.org (/Temat-Niedlugo-Sprzedaz-kompletnej-bazy-nisz-uzytkownikow-z-serwisu-FireCash-org-77826) |
Niedługo - Sprzedaż kompletnej bazy nisz użytkowników z serwisu FireCash.org - SellMan - 10-10-2013 18:25 Witam, Niedługo będę sprzedawać kompletną bazę nisz użytkowników z FireCash.org, dlaczego niedługo? Ponieważ nie wiem jakie zainteresowanie kupnem by było więc najpierw piszę tutaj i pytam kto by był zainteresowany kupnem. Mówiąc ściślej jest to cała lista plików użytkowników z FireCash.org które oni umieścili na swoich kontach i się tam znajdują. Posiadam kompletną bazę tych nisz więc jeśli ktoś kupi np. 25.10.2013r. Lista będzie aktualna aż do tego dnia, No tak piszę że mam a gdzie dowody? Otóż jeśli ktoś chcę dowodu że napewno takową listę nisz posiadam należy podać ID swojego konta z FC, wtedy ja podaję listę plików jakie znajdują się na koncie o podanym ID. Cena ~100$ Płatne w BTC dla bezpieczeństwa transakcji. Osoby zainteresowane proszę o udzielanie się pod tematem. RE: Niedługo - Sprzedaż kompletnej bazy nisz użytkowników z serwisu FireCash.org - damianus627 - 10-10-2013 18:26 Dzisiaj zarejestrowany i już taki temat? Jeszcze dodatkowo płatność w BTC żeby cię nikt nie znalazł jak coś. Ciekawe w jaki sposób uzyskałeś tą listę? Jak po włamaniu to możesz mieć problemy. RE: Niedługo - Sprzedaż kompletnej bazy nisz użytkowników z serwisu FireCash.org - Albercik - 10-10-2013 18:27 Czyżbyś włamywał się do bazy? 2 RE: Niedługo - Sprzedaż kompletnej bazy nisz użytkowników z serwisu FireCash.org - PaulPB - 10-10-2013 18:27 Czy wogóle ta lista jest legalna ? RE: Niedługo - Sprzedaż kompletnej bazy nisz użytkowników z serwisu FireCash.org - daniel42na - 10-10-2013 18:28 takie listy śmigają za free Sam umieszczałem z fileice i cleanfiles (swoją drogą na pewno bardziej wartościowe niz z firecash). http://zarabiam.com/Temat-Darmowe-Nisze-FileIce-73358 http://zarabiam.com/Temat-Darmowe-Nisze-cleanfiles-71221 RE: Niedługo - Sprzedaż kompletnej bazy nisz użytkowników z serwisu FireCash.org - Eximo - 10-10-2013 18:29 Już lecę dać Chipsom 100$ w ciemno Nawet jeśli byś coś miał (i udało Ci się po moim ID list plików mi dać) to jaka pewność że dasz mi całą listę ? RE: Niedługo - Sprzedaż kompletnej bazy nisz użytkowników z serwisu FireCash.org - Admin - 10-10-2013 18:29 Jakiś dowód na posiadanie takowej bazy? RE: Niedługo - Sprzedaż kompletnej bazy nisz użytkowników z serwisu FireCash.org - SellMan - 10-10-2013 18:40 (10-10-2013 18:28)daniel42na napisał(a): Do twojej wiadomości może i masz te nisze darmowe, ale napewno nie unikalne, ja posiadam nisze WSZYSTKICH użytkowników FC, nawet tych z Top10 więc nie wciskaj kitu że można za free mieć, (10-10-2013 18:29)Admin napisał(a): Jakiś dowód na posiadanie takowej bazy? Jeśli Admin się zgodzi i poda swoje ID usera z FC i wrzuci jakieś przykładowe pliczki podam publicznie listę tych pliczków w temacie na dowód. BTW. Lista nisz pozyskana sposobem nie włamem, gdybym chciał codziennie aktualizować listę nisz musiałbym ciągle włamywać się aż wkońcu by się zabezpieczyli, lecz nie robię tego i mogę aktualizować do woli listę RE: Niedługo - Sprzedaż kompletnej bazy nisz użytkowników z serwisu FireCash.org - Admin - 10-10-2013 18:44 Nie mam tam konta, zapytałem z ciekawości swojej i użytkowników czy faktycznie ma miejsce wyciek, samych sprzedaży takich baz nie wspieramy. RE: Niedługo - Sprzedaż kompletnej bazy nisz użytkowników z serwisu FireCash.org - SellMan - 10-10-2013 18:47 W takim razie może Admin założy konto testowe i udowodnię że naprawdę posiadam taką listę, jeśli nie Admin to może ktoś chętny aby otrzymać dowód. |