Ograniczenie działań nowych użytkowników - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Ograniczenie działań nowych użytkowników (/Temat-Ograniczenie-dzialan-nowych-uzytkownikow-77764) |
Ograniczenie działań nowych użytkowników - GoodLecki - 09-10-2013 21:57 Proponuje ograniczenie czasowe dla nowych użytkowników chcących skorzystać z działów refbacków i podziału sprzedam. Powiedzmy limit 20 postów i mniej, na 48h chociaż RE: Ograniczenie działań nowych użytkowników - tomazzi - 09-10-2013 22:04 w dziale sprzedam masz już ograniczenie 50 postów by móc założyć temat to idzie spam te opcje nic nie dadzą moim zdaniem, trzeba nad czymś innym i sensownym pomyśleć a dział reput za klik to po prostu wylęgarnia nabijalni postów i reputów RE: Ograniczenie działań nowych użytkowników - damianus627 - 09-10-2013 22:07 Bo w dziale reput za klik potrzebna jest lepsza moderacja. RE: Ograniczenie działań nowych użytkowników - tomazzi - 09-10-2013 22:08 (09-10-2013 22:07)damianus627 napisał(a): Bo w dziale reput za klik potrzebna jest lepsza moderacja. godzinami nie raz schodzi moderacja na ogólnych tematach a co dopiero pilnowanie tego działu nie realne takie coś RE: Ograniczenie działań nowych użytkowników - GoodLecki - 09-10-2013 22:20 Moim zdaniem mody niech się skupią na czymś innym, wydaje mi się że wystarczy dać ograniczenie czasowe dla nowych i już znacząco się ograniczy chociaż tych co na szybko zakładają aby robić te same offy. Proponuje też nie wliczanie w staty postów z działu reffback, bo reputów to by ciezko było nie zliczać w tym dziale Żeby bardziej to ogarnąć trzeba było by zrobić więcej ograniczeń ale to by "forum" nie służyło Dobry by też był dodatkowy kolor reputów za działy sprzedam kupie wymienie i poddziały refback za pieniądze, tak aby user mógł odróżnić czy reputy są za aktywność na forum czy działania związane z konkretnymi działaniami np. w dziale sprzed. Kup. i reffback za hajs. RE: Ograniczenie działań nowych użytkowników - tomazzi - 09-10-2013 22:29 (09-10-2013 22:20)GoodLecki napisał(a): Dobry by też był dodatkowy kolor reputów za działy sprzedam kupie wymienie i poddziały refback za pieniądze, tak aby user mógł odróżnić czy reputy są za aktywność na forum czy działania związane z konkretnymi działaniami np. w dziale sprzed. Kup. i reffback za hajs. tutaj się banan musi wypowiedzieć czy technicznie jest coś takiego możliwe do wprowadzenia bo pomysł dobry ale czy wykonalny ??? RE: Ograniczenie działań nowych użytkowników - Bolt - 09-10-2013 22:32 myślę że jest to możliwe, wydaje mi się że kiedyś na jakimś forum widziałem jak nie zliczało postów z off-topica RE: Ograniczenie działań nowych użytkowników - Albercik - 09-10-2013 23:15 A ograniczenie na korzystanie z sb? Ostatnio nasiliło się neosowanie z multikont, może wprowadzić ograniczenie od postów albo od czasu online? Bo też nie zawsze ktoś z ekipy jest na sb i może szybko interweniować RE: Ograniczenie działań nowych użytkowników - marcel_kk - 10-10-2013 03:48 Zdecydowanie jest potrzeba wprowadzenia ograniczenia w tematach "Reput za klik" spora część to nierozumne wpisywanie słowa "klik" bez czytania tematu i treści oferty, oczywiście bez wchodzenia na podaną strone. Ograniczenie od minimum 30 postów. RE: Ograniczenie działań nowych użytkowników - PłaceZa - 10-10-2013 04:10 Wyłącznie plusowanie.... teraz mogę nabić 1000 plusów bo napiszę klik? bez sensu żenada |