![]() |
Pytanie odnośnie zarabiania - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Pytanie odnośnie zarabiania (/Temat-Pytanie-odnosnie-zarabiania-77759) |
Pytanie odnośnie zarabiania - rekaptcha - 09-10-2013 20:55 Skoro to OffTopic, to mam nadzieję, że mogę tu zadać takie pytanie. Jestem tu nowy i czuję się trochę przytłoczony ilością możliwości na zarabianie. Moglibyście polecić coś konkretnego? Pytam Was jako, że pewnie macie większe doświadczenie w tej części internetu. Chciałbym 100-200zł na miesiąc wyciągnąć. Najlepiej jakieś ankiety/zadania do wykonania lub jakieś lajkowanie/nabijanie odwiedzin. Upload mam 1Mb/s, więc wrzucanie plików raczej odpada. Przydałaby się też możliwość wypłaty na PayPal. Jeśli polecicie coś naprawdę wartego uwagi, to nie ma problemu bym zarejestrował się z jakiegoś reflinka. RE: Pytanie odnośnie zarabiania - Admin - 09-10-2013 20:59 Na początek polecam... http://zarabiam.pl/jestem-nowy-i-chce-zarabiac-przez-internet/ RE: Pytanie odnośnie zarabiania - damianus627 - 09-10-2013 21:06 Powiedz ile masz lat bo sądząc po tym paypalu pewnie poniżej 18. RE: Pytanie odnośnie zarabiania - rekaptcha - 09-10-2013 21:09 Tak się składa, że pełnoletni jestem. A PayPal bym wolał ze względu odrobinę większe bezpieczeństwo, a nie świecić danymi na wszystkie strony. Później najwyżej bym sobie na konto to przesłał. RE: Pytanie odnośnie zarabiania - damianus627 - 09-10-2013 21:14 No to PPA, bukmacherka, easysub. RE: Pytanie odnośnie zarabiania - karusek - 09-10-2013 21:18 Pewnie PPA od razu odrzucisz z powodu internetu, otóż nie potrzebny jest wcale szybki internet, ponieważ PPA to w większości fejki ![]() RE: Pytanie odnośnie zarabiania - Deotho - 09-10-2013 21:19 PPA. Jeśli się przyłożysz to będziesz nawet 1000zł/ms wyciągał. RE: Pytanie odnośnie zarabiania - rekaptcha - 09-10-2013 21:55 Ok. To teraz tylko dwa pytanka i mniej więcej będę wiedział za co się zabrać. Wiem, że jest pełno poradników na całym forum, ale w tym natłoku wszystkiego, to szybciej i sprawniej będzie tu. Oczywiście dam + do reputacji. 1. PPA czyli rejestruję się na takim AstroCash, FireCash itp. wrzucam jakiś plik, który będzie pożądany przez internautów (jakiś crack, poradnik, pdf itd.) i muszę go gdzieś promować, rozsyłać? Raczej w google się nie pojawi. 2. Takie wejścia w linki też się wydają dobrą opcją. Raczej nie ma opcji, żeby jakoś sobie z tym pomóc w sensie zmienne IP, czyszczenie ciasteczek i samemu też klikać? RE: Pytanie odnośnie zarabiania - damianus627 - 09-10-2013 21:59 1. Robisz bloga np. na blogspocie i tam wrzucasz swoje pliki. Później możesz bloga promować na youtubie itp. lub po prostu go pozycjonować. 2. Jeżeli chodzi o to że chciałbyś sobie sam pobierać to jest to zabronione. |