![]() |
|
Zarabianie na prowizji z poleconych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusje o zarabianiu (https://zarabiam.com/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Zarabianie na prowizji z poleconych (/Temat-Zarabianie-na-prowizji-z-poleconych-77757) |
Zarabianie na prowizji z poleconych - aero2 - 09-10-2013 Elo, tak sobie myślę, jak komuś się wypaliły nisze lub nie ma gdzie ich promować, nikt się na nie mądry już nie łapie, to może trzeba zacząć oferować ludziom pracę w programach partnerskich takich jak FireSub, Instanter, itp. i czerpać zyski z prowizji. Nawet reklamę dać gdzieś i tylko patrzeć jak wpadają poleceni i generują zyski. Przykładowo mamy 10% z leadów poleconego, zapisany polecony zaczął być aktywny i zarabia sam średnio 100 zł / dziennie, nam wpada 10 zł na konto bez żadnej dalszej promocji z naszej strony. Jak myślicie, dobry biznes? Bezrobocie w Polsce duże.
RE: Zarabianie na prowizji z poleconych - damianus627 - 09-10-2013 Pomysł może i dobry ale trzeba szukać ludzi którzy się chociaż trochę znają. RE: Zarabianie na prowizji z poleconych - patulsky1337 - 09-10-2013 Jak napisał damianus. Muszą się trafić poleceni obeznani w następującej formie zarobków i trzeba trafić w dobrą grupę odbiorców. Niektórzy zarabiają więcej na poleconych niż oni sami, najczęstszymi przykładami są np. mentorzy PPA. Na Neobux poleceni stanowili ok 70% moich zarobków Interes jest dobry, tylko trzeba umieć zaciekawić potencjalną grupę ewentualnych poleconych
RE: Zarabianie na prowizji z poleconych - aero2 - 10-10-2013 Jak myślicie, gdzie uderzać do ludzi, by skorzystali? Myślałem o ogłoszeniach Dam Pracę, ale tam chyba każdy szuka w realu pracy.
RE: Zarabianie na prowizji z poleconych - damianus627 - 10-10-2013 Ja bym szukał gdzieś bardziej po stronach związanych z informatyką, komputerami. RE: Zarabianie na prowizji z poleconych - paolo10 - 10-10-2013 Ja myślę że głównie na forach o zarabianiu przez Internet, takie jak to, lockerz itp. i ogólnie na forach gdzie jest dużo młodzieży jak i dorosłych. Zauważyłem np. że na MPC forum (forum o cheatach do gier) w dziale pogaduszki co chwila ktoś zakłada temat z pytaniem jak zarobić przez neta. Jeszcze kretyni pytają się tam o mentora PPA itp. zamiast wbić na dobre forum o zarabianiu . A co do ogłoszeń, nie tylko są strony typu dam pracę ale takie ogólnie z ogłoszeniami typu tablica, ogłaszamy24, lento gdzie można pisać praktycznie wszystko.
RE: Zarabianie na prowizji z poleconych - szykiryki - 10-10-2013 W takim przypadku, jak chcesz zbierać poleconych do Easysub czy PPA, najlepiej szukać na forach tematycznych (dla młodzieży, studentów, traktujących o pracy w domu). Tradycyjne portale ogłoszeniowe są odwiedzane przede wszystkim przez osoby, które szukają stacjonarnego etatu, np. księgowego czy handlowca. Nie jestem przekonana czy takie osoby będą chciały "uczyć się" zarabiania w sieci, bo wiadomo, że zyski pojawią się dopiero w dalszej perspektywie. Portale ogłoszeniowe lepiej odpuścić (zapewne będziesz otrzymywał lawinę odpowiedzi od osób, chcących pracować w domu, a nie mających w ogóle pojęcia o zarabianiu w sieci, więc stracisz czas na odpisywanie i tłumaczenie- to tylko moja opinia). Lepiej skupić się na forach czy grupach dyskusyjnych, jak np. goldenline- łatwiej trafić tam na osoby z konkretnymi umiejętnościami i wiedzą .Powodzenia. RE: Zarabianie na prowizji z poleconych - Albercik - 10-10-2013 Spróbuj zainteresować dobrych znajomych, na swoim przykładzie przekonałem się, że to daje najlepsze efekty
RE: Zarabianie na prowizji z poleconych - damianus627 - 11-10-2013 Właściciele FP ci co zarabiają to już wiedzą o tym nie od dziś. RE: Zarabianie na prowizji z poleconych - aero2 - 11-10-2013 Albo robić konferencje online z chętnymi, jak to bywa w inwestycjach.
|