Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Automatyczne zarabianie - poradnik - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Automatyczne zarabianie - poradnik (/Temat-Automatyczne-zarabianie-poradnik-77637)

Strony: 1 2

Automatyczne zarabianie - poradnik - majinpov - 07-10-2013 18:09

1.Nazwa przedmiotu :Automatyczne zarabianie
2.Opis przedmiotu : Poradnik opisujący w jaki sposób używać samuraj bota oraz w jaki sposób zarabiać w pełni automatycznie z tym rewelacyjnym programem.
W poradniku znajdziesz kilka metod zarabiania z samurajem, każda głównie opiera się na zarabianiu przy minimalnym nakładzie pracy. Poradnik opisuję krok po kroku więc w zasadzie jest to instrukcja obsługi samuraja wraz z generowaniem zarobków.

Dla osób, które nie wiedzą czym jest samuraj zapraszam do tematu w którym samuraja rozdaję za darmo (
http://zarabiam.com/Temat-Samurai-Blog-Pro-v2-2-za-friko-77347?page=4 )

Zapraszam do zakupu Smile
3.Zdjęcia : brak
4.Kontakt :Forum lub GG: 47646057
5.Cena :30zł
6.Sposób zapłaty za przedmiot : przelew bankowy lub pp

RE: Automatyczne zarabianie - poradnik - tomazzi - 07-10-2013 18:14

oddaj do recenzji Smile
nikt kota w worku nie kupuje

RE: Automatyczne zarabianie - poradnik - majinpov - 07-10-2013 18:23

Jasne, podrzucę tobie do recenzji i wystawisz opinię ok?

RE: Automatyczne zarabianie - poradnik - tomazzi - 07-10-2013 18:25

(07-10-2013 18:23)majinpov napisał(a):  Jasne, podrzucę tobie do recenzji i wystawisz opinię ok?

nie jestem tutorem
tutorami są inne osoby i do nich wyślij do recenzji

yazir
surfer
nitram

te osoby są tutaj od wystawiania recenzji sprzedawanych poradników

RE: Automatyczne zarabianie - poradnik - szpilmen - 07-10-2013 18:25

(07-10-2013 18:14)tomazzi napisał(a):  oddaj do recenzji Smile

*cenzura*, piszesz to w każdym temacie odnośnie poradnika, czy Ty masz jakiś schemat tego ?

(07-10-2013 18:23)majinpov napisał(a):  Jasne, podrzucę tobie do recenzji i wystawisz opinię ok?

Nie dawaj jemu a jakiemuś moderatorowi.

RE: Automatyczne zarabianie - poradnik - PETERILLUSION - 08-10-2013 09:54

Dzienne zarobki uzywajac wszystkich sposobow jakich granicach oscyluja?

RE: Automatyczne zarabianie - poradnik - tomazzi - 08-10-2013 09:56

(08-10-2013 09:54)PETERILLUSION napisał(a):  Dzienne zarobki uzywajac wszystkich sposoboww jakich granicach oscyluja?

na twoim miejscu poczekałbym z pytaniami ewentualnymi na recenzję jeśli oczywiście poradnik został oddany komuś do zrecenzowania Smile

RE: Automatyczne zarabianie - poradnik - majinpov - 08-10-2013 15:25

Cytat: tomazzi napisał(a): oddaj do recenzji Smile

*cenzura*, piszesz to w każdym temacie odnośnie poradnika, czy Ty masz jakiś schemat tego ?

(Wczoraj 07:23 PM)majinpov napisał(a): Jasne, podrzucę tobie do recenzji i wystawisz opinię ok?

Nie dawaj jemu a jakiemuś moderatorowi.

7k postów to musi być nabite gdzieś Tongue

Cóż po ostatniej recenzji mojego poradnika nie mam zamiaru oddawać go jakiemukolwiek tutorowi, tym bardziej, że osoby które kupiły są zadowolone, a opinia tutorów była negatywna. Więc to ja zadecyduję komu oddam poradnik do recenzji, myślałem tomazzi, że z liczbą 7k postów na forum masz jakąś wiedzę, lecz chyba się myliłem.

Jeżeli chodzi o zarobki to wszystko zależy od Was - oscylują w kwotach 200-300 zł z jednego bloga, a wasze zadania polegają na kilku kliknięciach myszką.

Jak ktoś chce to kupi, jak nie to nie Smile

RE: Automatyczne zarabianie - poradnik - PETERILLUSION - 08-10-2013 20:16

200-300zl dziennie?

RE: Automatyczne zarabianie - poradnik - hertia - 09-10-2013 05:04

Jakie to zyski generuję miesięcznie? (miło byłoby gdybyś udowodnił lub pokazał swoje zarobki z samurajaSmile Oddanie Tutorowi to zawsze jakaś wycena poradnika no chyba że twój poradnik to instrukcja obsługi na zasadzie namierz bloga pobierz z niego treść następnie opis kilku programów afiliacyjnych a po jakimś czasie dostajemy filrt od googleSmile