Poradnik jak ominąć blokade dodawania linków - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik jak ominąć blokade dodawania linków (/Temat-jak-ominac-blokade-dodawania-linkow-77585) |
jak ominąć blokade dodawania linków - gutek126p - 06-10-2013 17:21 Poradnik jak dodawać linki bez ich blokady Witam więc odkryłem pewien sposób jak dodawać linki na forach youtube i td bez tzw spacji poprostu dajemy link np catshare.net/przyklad i nam yt blokuje tą bądź robimy odstęp i osoba musi usunąć spacje żeby wejść w link catshare.net/ przykład jest na to sposób wystarczy że zamiast / w prawo damy go w lewo \ catshare.net\przykład Polecam. RE: jak ominąć blokade dodawania linków - matimus - 06-10-2013 17:27 Amerykę odkryłeś Ej no serio to chyba każdy wie RE: jak ominąć blokade dodawania linków - aero2 - 06-10-2013 17:33 Dzięki, ja na przykład nie wiedziałem. RE: jak ominąć blokade dodawania linków - szamus200 - 06-10-2013 17:47 Ja nie wiedziałem RE: jak ominąć blokade dodawania linków - hertia - 07-10-2013 03:55 ja też chociaż to wystarczy się spojrzeć na spam na yt;p |