![]() |
Szukam mentora (domena+hosting) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szukam mentora (domena+hosting) (/Temat-Szukam-mentora-domena-hosting-77474) Strony: 1 2 |
Szukam mentora (domena+hosting) - Gamekiller - 04-10-2013 20:29 Siemka. Zarobiłem jakiś czas temu w miesiąc pokaźną sumke (2 tysiące zł) na blogspocie i teraz znów powracam do ppa tylko ze szukam ogarnietego mentora typu yazir ale aby mial czas na wytlumaczenie mi. (bardzo bym byl zaszczycony jesli yazir by byl moim mentorem ![]() ![]() ![]() jesli sie do czegos przyloze to zarobie jak wczesniej z blogspotem ;] czyli ja zarobie + wy zarobicie ![]() RE: Szukam mentora (domena+hosting) - klavius - 04-10-2013 20:32 /Up jak chcesz mogę Ci pomóc z Hostem domeną i wp za free , co do pozycjonowanie to już musi ktoś inny. RE: Szukam mentora (domena+hosting) - Gamekiller - 04-10-2013 20:35 chcialbym kogos ogarnietego co by mi wszystko wytlumaczyl. chodz samemu bym ogarnal z wp itd. ale moglbym cos zjebac ![]() + nwm jaki dobry hosting i domena gdzie ![]() RE: Szukam mentora (domena+hosting) - MixKosa - 04-10-2013 21:37 Na domenę oraz hosting mogę dać tobie rabat na start i info o pozycjonowaniu oczywiście za współpracę z ref link napisz do mnie. ![]() RE: Szukam mentora (domena+hosting) - Gamekiller - 05-10-2013 08:09 Jakie masz zarobki na miecha? Daj potwierdzenie. Ile masz refow? RE: Szukam mentora (domena+hosting) - szalonymad - 05-10-2013 17:35 (05-10-2013 08:09)Gamekiller napisał(a): Jakie masz zarobki na miecha? Daj potwierdzenie. Ile masz refow? Tutaj masz temat Mixkosy z mentorowaniem RE: Szukam mentora (domena+hosting) - Gamekiller - 05-10-2013 17:51 (05-10-2013 17:35)szalonymad napisał(a):(05-10-2013 08:09)Gamekiller napisał(a): Jakie masz zarobki na miecha? Daj potwierdzenie. Ile masz refow? widziałem go. pytalem go ile UU dziennie itd. na gg ale odp. nie dostalem. szukam kogos z kim bym mogl wyciagnac strasznie duzo kasy przy moim wkladzie. na blogspocie aby sie wybic bylo trudno a i tak byla mala konwersja (chyba kazdy wie czemu). Szukam mentora z umiejetnosciami pozycjonowania itd. jak yazir, roxi , Wazzap. Ci ludzie zadziwili mnie strasznie i przy moim ogronym wkladzie pracy chcialbym dojsc jak oni z czasem. wiedz tu chodzi o mentora nie z byle jakiej półki ![]() ![]() RE: Szukam mentora (domena+hosting) - Gamekiller - 06-10-2013 08:31 Nadal szukam mentora :-) jest ktos taki? Mam juz doswiadczenie wiedz nie bedzie tyle babrania RE: Szukam mentora (domena+hosting) - klavius - 07-10-2013 17:38 Stary skoro masz wiedzę to po co Ci mentor? , ja Ci oferowałem pomoc w uruchomieniu dedyka i jego konfigurację + opis ws. pluginów wordpressa. A Ty zamiast się skupić na tym wolałeś bawić się w coś innego. RE: Szukam mentora (domena+hosting) - Mag!c - 07-10-2013 18:01 Od siebie polecę Ci Cimciaja ![]() |