![]() |
Jak przelać kasę na paypal? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335) +---- Wątek: Jak przelać kasę na paypal? (/Temat-Jak-przelac-kase-na-paypal-77398) Strony: 1 2 |
Jak przelać kasę na paypal? - Aleksy Zieliński - 03-10-2013 09:50 Witam, Jest taki serwis jak HitLeap - na którym potrzebuję kupić konto premium, jednak jedyną opcją płatności jest Paypal lub Payza. A ja mam pieniążki, albo na koncie " Na razie nie moim", albo normalną gotówkę... Moje pytanie brzmi: Co byście zrobili na moim miejscu ? Żeby jak najszybciej kasa znalazła się na paypal. Muszę mieć tam 7 euro. Czyli 29 zł. Mogę wysłać smsy nawet za 50 zł .... Żeby tylko tam gotówka była. Co o tym myślicie? Coś mi poradzicie ? ( Jak najszybciej ) Pozdrawiam i dziękuję. RE: Jak przelać kasę na paypal? - tomazzi - 03-10-2013 09:53 skorzystaj np z wymiany - popatrz na forum kto zaufany prowadzi takie wymiany, że za kasę z banku wpłaca na paypal oczywiście biorąc swoją prowizję masz też opcję wpłaty błyskawicznej środków na paypal tzn wpłacasz z banku i masz na koncie paypal - ta opcja jest w dodawaniu środków do konta paypal wpłać coś więcej bo zamiana pln na euro jest po kursie paypal a ten jest zawsze inny niż nbp by ci nie brakło RE: Jak przelać kasę na paypal? - Aleksy Zieliński - 03-10-2013 10:00 wpłaty błyskawicznej środków <-- Słyszałem, że to niebezpieczne, że dużo ludzi zostało oszukanych, to prawda ? ;/ RE: Jak przelać kasę na paypal? - tomazzi - 03-10-2013 10:06 (03-10-2013 10:00)Aleksy Zieliński napisał(a): wpłaty błyskawicznej środków <-- Słyszałem, że to niebezpieczne, że dużo ludzi zostało oszukanych, to prawda ? ;/ kto ci takich bzdur naopowiadał ? przelew błyskawiczny idzie poprzez bluecash znana od lat firma, x banków jako przelew expresowy ma właśnie bluecah - gdyby to takie zło było to by banki polskie z ich usług nie korzystały korzystam z paypal od 8 lat ( wtedy jeszcze polskiej wersji nie było paypal) i od 5 lat jest wpłata błyskawiczna - korzystam tyle lat i nigdy żadnych problemów nie było RE: Jak przelać kasę na paypal? - bolo9797 - 03-10-2013 10:07 Wymian najlepiej u marcel__kk ![]() RE: Jak przelać kasę na paypal? - tomazzi - 03-10-2013 10:11 (03-10-2013 10:07)bolo9797 napisał(a): Wymian najlepiej u marcel__kk i zapłać prowizję co wpłatę przez bluecash ma bez prowizji interes życia dosłownie masz co polecać ( chyba, że marcelek coś odpali z prowizji to rzeczywiście za naganiacza możesz robić ) RE: Jak przelać kasę na paypal? - bolo9797 - 03-10-2013 10:12 Nic nie dostaje od niego ![]() RE: Jak przelać kasę na paypal? - tomazzi - 03-10-2013 10:13 (03-10-2013 10:12)bolo9797 napisał(a): Nic nie dostaje od niego no to po co gościa w koszty wpychasz jak ma opcję bluecash za darmo RE: Jak przelać kasę na paypal? - Aleksy Zieliński - 03-10-2013 10:15 Dziękuję bardzo ale to bardzo, czyli na pay palu mogą być moje dane, a wysłać mogę z konta mojego kumpla ? ![]() RE: Jak przelać kasę na paypal? - tomazzi - 03-10-2013 10:19 (03-10-2013 10:15)Aleksy Zieliński napisał(a): Dziękuję bardzo ale to bardzo, czyli na pay palu mogą być moje dane, a wysłać mogę z konta mojego kumpla ? chyba raczej musi to być konto bankowe posiadacza konta paypal więc z konta kolegi wpłaty nie dokonasz co do błyskawicznych wpłat na paypal to tak dla przykładu moja wpłata z 30 września ( tak informacyjnie i czarno na białym, że wszystko działa z tym jak trzeba) [attachment=2183] |