Dziennik Xull'a - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Xull'a (/Temat-Dziennik-Xull-a-77387) |
Dziennik Xull'a - Xullrae - 02-10-2013 20:32 Witam. Jako że wygodnie jest gdzieś spisywać poczynania, a na internecie jest wygodnie, będę tu wrzucał swoje podsumowania pracy, oraz własne typy, których nie jest za wiele jako że korzystam z typera. HYIP: 56$ - zamierzam to zainwestować w jakiegoś HYIPa, jeszcze się zastanawiam nad wyborem. Rady mile widziane. Neobux - 15$ Nerdbux - 5$ Probux - brak wkładu własnego. Neobux - 3.782$ byłoby dużo więcej, ale wiele z refów zamieniałem, przez co wydałem na to około 4$ całkowicie nieopłacalnie. Posiadam 70 refów, aktualnie już ich nie wymieniam, bo to nie opłacalne. Nerdbux - całkowita tragedia, większość refów nie klika. Wiem że aktualnie muszę wymieniać reffy, wieczorami, co może mi pomoże. Posiadam na nerdubixe grosze. Probux - aktualnie zbieram na 3 pierwszych reffów. Betclic - 150zł - od września. Bet365 - 200zł +200zł bonusu Wrzesień był dość słaby dla mnie. Na betclicu przegrałem 100zł na własnych typach, dlatego postanowiłem zainwestować w typera. http://www.milan-tips1x2.com/ (Mam nadzieje że mogę ten link tu umieścić.) Dzień 1 - 1.10.2013r Celtic v Barcelona 2 @ 1.40 70zł +98zł Ajax v AC Milan X/2 @ 6.00 30zł -30zł Dzień 2 - 2.10.2013r Kupon: Man City v Bayern Monachium PSG v Benfica FC Porto v Atletico Madryt Celtic v Barcelona Borussia Dortmund v Marsylia Duble 10zł w sumie 100zł @ 3.62 +362,11zł Dodatkowy zakład na LIVE Real Madryt v FC Kopenhaga powyżej 8 rzutów rożnych 10zł @ 2.50 +25zł Bayer Leverkusen v Real Sociedad X/1 60zł @ 4.33 -60zł Dzień 1-2 - Podsumowanie Buxy: Neobux: 3.811$ - nie jest źle Nerdbux: Miałem kupić refa, ale głupiutki ja miałem włączonego autopaya, i straciłem kilka centów na reffy które klikają tylko po 4 linki. Probux: Posiadam na 1 reffa, zbieram żeby kupić wymagane minimum 3. Bukmacher: Mimo wielu przegranych zakładów posiadam 415.11zł z 200 zainwestowanych, więc 200zł jak na jeden dzień jest bardzo dobrym wynikiem. Teraz muszę obrócić całym bonusem i wpłaconym depozytem 3 razy by móc wypłacić. HYIP: Kasa poszła na EgoPay, prawdopodbnie zainwestuję w topcapitalist.com, mogę się zarejestrować z czyjegoś reffa, jeśli takie tam są, kto pierwszy zapostuje z tego się zarejestruje. Od taki bonusik za śledzenie tematu. :3 RE: Dziennik Xull'a - bolo9797 - 02-10-2013 20:40 Calkiem fajny dziennik Typy tez widze ze ladnie wchodza RE: Dziennik Xull'a - zabajka - 02-10-2013 20:43 będę na pewno śledziła z uwagą twój dziennik pracy bo zapowiada się na prawdę bardzo konkretnie w przyszłości może będę też korzystała z typów bo myślę przyszłościowo nad rozpoczęciem zarabiania na bukmacherce P.S poleconych w neobux możesz wymieniać za neopoints wtedy nie tracisz $ a ich wymienisz i co do neobux zapraszam do mojego dziennika pracy, może znajdziesz w nim motywację do powiększania ilości poleconych i jakieś pomoce w strategi na zarabianiu dzięki poleconym RE: Dziennik Xull'a - Xullrae - 02-10-2013 20:49 Moje własne typy opierają się bardziej na topowych drużynach, oraz lidze hiszpańskiej. Żałuję że nie obstawiłem na Atletico v Real Madryt, mimo bycia kibicem Realu, nie mieli oni szans wygrać, a kurs na Atletico był około 5. @Zabajka, dzięki wielkie za pomoc, ale na neobuxie wyrównam zainwestowaną kwotę i wychodzę. Nerdbux jest o wiele lepszym programem, w którym mam zamiar posiedzieć dłużej. Ale wielkie dzięki za radę. Za nerduxem przemawia też to że są większe szanse wygrania czegoś w nerdgridzie niż w neobuxowej loterii, patrząc na własne spostrzeżenia. RE: Dziennik Xull'a - hertia - 03-10-2013 05:25 Dziennik o buxsach fajnie że to nie kolejny o ppa Odp: Dziennik Xull'a - Xullrae - 03-10-2013 10:36 Dzień 3 - 3.10.2013r Anzji Makhachkal v Tottenham 2 @1.44 bądź 2/2 @1.90 Zakładu tego ostatecznie nie obstawię, ale zwycięstwo Tottenhamu, jest niemal pewne, ze względu na nowe wzmocnienia w tym sezonie, po sprzedaży Bale'a. Kuban Krasnodar v Valencia 2 50zł @2.60 130zł Valencia ostatnio notuje 3 zwycięstwa z rzędu. Będzie to pierwszy mecz między tymi drużynami. Rosyjski zespół jest mi mało znany, jednak posiadają słabszy od Valencii stosunek goli strzelonych do straconych 12:14, a Valencia 10:10. W ostatnim meczu LE obie drużyny przegrały, przez co w tym będą chciały coś udowodnić, zapowiada się na dość emocjonujący mecz. Ku piłkarzom Rosyjskim przemawia fakt grania na swoim stadionie. Osobiście stawiam na Valencię. Legia Warszawa v Apollon Limassol 1 50zł @1.50 75zł Cóż w tym przypadku uważam wybór za mało ciężki. Lider polskiej ekstra klasy zmierzy się z mało znaną drużyną cypryjską, stawiam na Legię ze względu, na poprzedni mecz z Lazio, gdzie Legia, przegrała 0:1, jak wiemy liga polska jest o wiele słabsza od ligi włoskiej, więc wynik nie brzmi tragicznie. Cypryjczycy również na wyjazdach grają bardzo słabo, co przemawia za Warszawiakami. Sevilla v SC Freiburg 1 50zł @1.40 70zł Freiburg, jest na miejscu spadkowym niemieckiej Bundesligi, to mówi wszystko o stanie drużyny w tym sezonie. Swansea v St Gallen 1 50zł @1.57 78,50zł O tych drużynach mi wiadomo najmniej. Swansea'en(? Nie wiem jak odmienić tą nazwę) trzyma się dobrze, w bardzo konkurencyjnej lidze angielskiej, przemawia za nimi dobra gra z Man City, gdzie udało im się zremisować. Udało im się również zremisować z Liverpoolem. Nie ma jednak co za wiele honoru im oddawać, gdyż przegrali w tym sezonie z dużo słabszym(od Man City) ManU, który po uzyskaniu nowego trenera, jest w przebudowie, tak czy tak stawiam na Swansea'en. Wieczorem wrzucę podsumowanie, dzisiejszego dnia, włączając w to buxy, bez HYIP'a, ze względu na oczekiwanie na dotarcie środków na konto. Dodatkowy zakład HNK Rijeka v Real Betis 2 50zł @1.90 90zł Są to jedne z moich pierwszych analiz, tak więc liczę na rady, na co zwracać większą uwagę, na co mniejszą, co powinienem dodatkowo uwzględnić. Z góry dziękuję. :3 RE: Dziennik Xull'a - comanche - 03-10-2013 20:12 Ja obstawianie zaczynam od wyszperania skladow RE: Dziennik Xull'a - Xullrae - 03-10-2013 22:14 Dzień 3 - Podsumowanie Bukmacher: Zakład od typera, był cóż tu dużo mówić, znowu mało udany. :I Mam jednak nadzieję, że teraz zaczną wchodzić. Anzhi Makhachkala v Tottenham X/2 50zł @3.75 -50zł Teraz moje zakłady z drobnym komentarzem. Legia Warszawa v Apollon Limassol 1 50zł @1.50 -50zł To jest po prostu skandal... Ostatni raz kiedy wierzę w Polską drużynę, nigdy więcej takich zakładów, przy kursie Apollonu 4 coś, ktoś mógł się ładnie obłowić. HNK Rijeka v Real Betis 2 50zł @1.80 -50zł Nie spodziewałem się remisu, Betis był według mnie sporym faworytem, a to jednak oni pierwsi stracili bramkę i nie umieli wyjść na prowadzenie, słaba bardzo słaba gra Betisu. To tyle z przegranych, teraz czas na wygrane. Kuban Krasnodar v Valencia 2 50zł @2.60 +130zł Przy takim kursie, nie obstawić na Valencię, to byłby grzech, tak jak się spodziewałem wygrali, szczegółów meczu nie znam. Sevilla v SC Freiburg 1 50zł @1.40 +70zł Zasłużone zwycięstwo Sevilli. Swansea'en tu należy się ode mnie drobne wyjaśnienie, wiedząc że po tylu przegranych zakładach wyjdę na - za dziś, postanowiłem obstawić dodatkowe 50zł na Swansea'en, z powodu większego kursu, głupi ja mogłem zaczekać do przerwy, kurs był wtedy ponad 4 o ile dobrze pamiętam. Tak więc tu rozliczę 2 zakłady tego samego meczu z różnymi kursami. Swansea v St Gallen 1 50zł @1.57 +78.58zł Swansea v St Gallen 1 50zł @1.61 +80.77zł Dziś zarobiłem... 9,35zł nie powiem że słabo porównując do wczorajszych 200zł, ale jednak jest plus, co mnie cieszy najbardziej, niestety Legia, jest dla mnie największym rozczarowaniem na dziś. Buxy: Neobux: 4.207$ średnia kliku na dziś to 1.31 z posiadanych 70 refów, dziś kliknęło tylko 24. Kiepsko, ale może się zwróci, wtedy przesiadka na nerdbuxa. Nerdubx: wciąż kiepsko, zamieniłem 2 refy, ponieważ miałem od nich darmową wymianę, może to coś pomoże, reffy prawie nie klikają. Cóż, będzie trzeba zbierać na nowe, bez wkładu własnego. Probux: 0.2960, czyli mam już połowę kwoty na 3 reffów, jeszcze 8 dni, klików w same fixed ads, albo 5-6 dni klikając we wszystkie :I to zależeć będzie od moich chęci. HYIP: Wciąż czekam na dotarcie pieniędzy na EgoPay'a. PPA: Powoli coś się rusza w tym kierunku, planuję założyć domenę razem ze znajomym, co nam dużo ułatwi, aktualnie szukam niszy i oczekuję codziennie, na odpowiedzi z mojej rozmowy z Ciamciajem. @comanche, wielkie dzięki za radę, całkowicie o tym zapomniałem, kontuje mogą wszystko zmienić. RE: Dziennik Xull'a - Xullrae - 04-10-2013 07:28 Dzień 4 - 04.10.2013r Kupon Villarreal v Granada 1 @1.44 Malaga v Osasuna 1 @1.53 Duble 100zł @2.21 możliwy zysk 221zł Doszedłem do wniosku ze zaryzykuje kupon za 100zl Hannover 96 v Hertha Berlin - powiem szczerze tego meczu się obawiam, Hannover gra lepiej w tym sezonie, ale Hertha prawie zawsze z nimi wygrywa. Hertha ma lepszy stosunek bramek strzelonych do straconych. Może postawię 2 DNB. Ostatecznie DNB. Zawisza Bydgoszcz v Korona Kielce 1 @1.90 bądź 2 DNB Ostatecznie 2 DNB. Śląsk Wrocław v Zagłębie Lublin 1 @1.85 +typ od typera, które coś ostatnio nie wchodzą :/ Szczerze to dziś obstawiłem kilka mniej bezpiecznych zakładów, stawiając na ryzyko, ale większe ryzyko większa szansa na większą sumę. Podsumowanie wrzucę, koło północy jak tylko wrócę dziś do domu. RE: Dziennik Xull'a - zabajka - 04-10-2013 09:25 (03-10-2013 22:14)Xullrae napisał(a): Buxy: ja mam 120 poleconych ( zainwestowałam na razie 30$, myślę dopłacić jeszcze 20$ i na tym koniec własnych inwestycji i obrót środkami z zarobków tzn z nich kupowanie poleconych i wpłata $ na funkcję autopay) klika mi z nich 30-50% w zależności od dnia więc nie jest źle z zarobków również będę już odkładała 90$ na zakup konta gold ale to jeszcze do tej inwestycji muszę mieć conajmniej 600 poleconych i mając konto gold będę zwiększała ich liczbę, konto gold podwoji zarobki z poleconych więc myślę, że neobux jest idealnym miejscem na zbudowanie sobie na długi okres czasu miejsca pasywnego zarobku dzisiaj 13-sty dzień a mam już z nich 8.44$ a dzień się jeszcze nie zakończył, wszystko ładnie opisuję w swoim dzienniku |