Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pisanie postów, artykuły, teksty reklamowe, wyszukiwarki... - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Pisanie postów, artykuły, teksty reklamowe, wyszukiwarki... (/Temat-Pisanie-postow-artykuly-teksty-reklamowe-wyszukiwarki-77204)

Pisanie postów, artykuły, teksty reklamowe, wyszukiwarki... - sheko12 - 29-09-2013 16:50

Przedstawiam oferte dotyczącą pisania postów na twoim forum, pisania artykułów na dany temat, teksty reklamowe (zachęcające do twojej strony WWW) wraz z dodawaniem linku do katalogów, wyszukiwarki SEO, to wszystko w stosunkowo niskich cenach!!

Masz forum?

Masz forum, nowe, nie wypozycjonowane? warto przed dalszymi krokami zapełnić je postami na konkretny temat Wink
Oferuję

Minium 100 znaków w jednym poście:
100 postów-19zł
200 postów-29.90zł i wzwyż...... (gwarantuję poprawność ortograficzną, merytorykę w poście i tym podobniej, tak, by post się naprawdę dobrze i konkretnie prezentował)

Posty zostały napisane? forum fajnie się już prezentuję? to czas na reklamę!
Oferuję

Zachęcające teksty reklamowe, składające się minimum z 300 znaków, koszt jednego tekstu 4.50zł.
Gwarancja na uzyskanie wejść unikalnych, zarejestrowanych użytkowników Wink

Masz portal?

Jak każda strona internetowa, potrzebuje świeżej krwi, krótko mówiąć artukuły na dany temat.
Oferuję

Pisanie artykułów na dany temat, np: sportowy, muzyczny, ogrodowy składający się z minimium 400 znaków, gwarantuję ciekawą prezentację artykułu, poprawność ortograficzną i stylistyczną.
Koszt takiego artykułu to 5/6zł, cena jest zależna od jego długości oraz tematu na jaki miałbym pisać.

Chciałbyś zacząć pozycjonować swoją stronę internetową? to może warto zacząć od dodania jej do wyszukiwarek?

Świetnie ! jestem osobą która to zrobi za Ciebie! dodam WWW do popularnych wyszukiwarek, zaczne dodawać adres twojej strony do katalogów, reklamować ją w sieci, dzięki temu wpłynie to bardo poztywnie na SEO.
Koszt takich usług nie przekracza 5zł, kwestia ceny będzie zależeć od tego na czym miałbym się konkretnie skupić Wink

Gwarantuję świetną jakość moich usług! nie musisz już tego robić ponieważ masz osobę która to wykona za Ciebie za dosłowne grosze!

Forma płatności: PayPal, Przelew Bankowy, SMS

Pozdrawiam Smile

RE: Pisanie postów, artykuły, teksty reklamowe, wyszukiwarki... - dsagasd - 11-10-2013 15:41

jestem zainteresowany pisz gg - mam podane w profilu.

RE: Pisanie postów, artykuły, teksty reklamowe, wyszukiwarki... - hiphop - 11-11-2013 15:50

Jestem zainteresowany.

Napisz do mnie na maila [email protected]

Pisanie postów, artykuły, teksty reklamowe, wyszukiwarki... - yazir - 29-03-2014 02:41

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.