![]() |
Pisanie postów, artykuły, teksty reklamowe, wyszukiwarki... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Pisanie postów, artykuły, teksty reklamowe, wyszukiwarki... (/Temat-Pisanie-postow-artykuly-teksty-reklamowe-wyszukiwarki-77204) |
Pisanie postów, artykuły, teksty reklamowe, wyszukiwarki... - sheko12 - 29-09-2013 16:50 Przedstawiam oferte dotyczącą pisania postów na twoim forum, pisania artykułów na dany temat, teksty reklamowe (zachęcające do twojej strony WWW) wraz z dodawaniem linku do katalogów, wyszukiwarki SEO, to wszystko w stosunkowo niskich cenach!! Masz forum? Masz forum, nowe, nie wypozycjonowane? warto przed dalszymi krokami zapełnić je postami na konkretny temat ![]() Oferuję Minium 100 znaków w jednym poście: 100 postów-19zł 200 postów-29.90zł i wzwyż...... (gwarantuję poprawność ortograficzną, merytorykę w poście i tym podobniej, tak, by post się naprawdę dobrze i konkretnie prezentował) Posty zostały napisane? forum fajnie się już prezentuję? to czas na reklamę! Oferuję Zachęcające teksty reklamowe, składające się minimum z 300 znaków, koszt jednego tekstu 4.50zł. Gwarancja na uzyskanie wejść unikalnych, zarejestrowanych użytkowników ![]() Masz portal? Jak każda strona internetowa, potrzebuje świeżej krwi, krótko mówiąć artukuły na dany temat. Oferuję Pisanie artykułów na dany temat, np: sportowy, muzyczny, ogrodowy składający się z minimium 400 znaków, gwarantuję ciekawą prezentację artykułu, poprawność ortograficzną i stylistyczną. Koszt takiego artykułu to 5/6zł, cena jest zależna od jego długości oraz tematu na jaki miałbym pisać. Chciałbyś zacząć pozycjonować swoją stronę internetową? to może warto zacząć od dodania jej do wyszukiwarek? Świetnie ! jestem osobą która to zrobi za Ciebie! dodam WWW do popularnych wyszukiwarek, zaczne dodawać adres twojej strony do katalogów, reklamować ją w sieci, dzięki temu wpłynie to bardo poztywnie na SEO. Koszt takich usług nie przekracza 5zł, kwestia ceny będzie zależeć od tego na czym miałbym się konkretnie skupić ![]() Gwarantuję świetną jakość moich usług! nie musisz już tego robić ponieważ masz osobę która to wykona za Ciebie za dosłowne grosze! Forma płatności: PayPal, Przelew Bankowy, SMS Pozdrawiam ![]() RE: Pisanie postów, artykuły, teksty reklamowe, wyszukiwarki... - dsagasd - 11-10-2013 15:41 jestem zainteresowany pisz gg - mam podane w profilu. RE: Pisanie postów, artykuły, teksty reklamowe, wyszukiwarki... - hiphop - 11-11-2013 15:50 Jestem zainteresowany. Napisz do mnie na maila [email protected] Pisanie postów, artykuły, teksty reklamowe, wyszukiwarki... - yazir - 29-03-2014 02:41 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |