![]() |
System poleconych - Pytanie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: EasySub (/Forum-EasySub-355) +---- Wątek: System poleconych - Pytanie. (/Temat-System-poleconych-Pytanie-77141) Strony: 1 2 |
System poleconych - Pytanie. - DeoRIP - 28-09-2013 17:27 Czy jest system poleconych i jeśli tak to co na nich zyskujemy ? Jeśli nie ma systemu poleconych to czy będzie ? RE: System poleconych - Pytanie. - edikiu - 29-09-2013 08:28 system jest http://pp.easysub.pl/ref tylko nie pisze jakie profity się czerpie z niego i w jaki sposób! RE: System poleconych - Pytanie. - Branzolek - 29-09-2013 12:43 Kumpel mój ref zarobił stówke,i ja nic nie dostałem. Przypadek? Nie sondze ![]() RE: System poleconych - Pytanie. - kubsztyl955 - 29-09-2013 12:47 Ja mam tak samo RE: System poleconych - Pytanie. - edikiu - 29-09-2013 14:33 yhm, trochu szkoda może to zmienią, ponieważ prawie wszystkie poradniki pisane są dla refów ![]() RE: System poleconych - Pytanie. - wicekq - 29-09-2013 18:42 Działa system poleconych bo już nie rozumiem i co się dostaje za poleconych ? RE: System poleconych - Pytanie. - Eximo - 30-09-2013 21:19 Może EasySub się wypowie ? Bo też jestem ciekaw, według mnie jakiś tam % powinien iść, automatycznie serwis zyska na popularności, z jednej strony dobrze, bo wiadomo zawsze coś w padnie, a z drugiej średnio bo w sumie to i tak konkurencja, ale i tak by się przydało ![]() RE: System poleconych - Pytanie. - DeoRIP - 02-10-2013 00:45 Można prosić o wypowiedź @[EASYSUB] RE: System poleconych - Pytanie. - EASYSUB - 02-10-2013 20:14 Odnośnie programu partnerskiego obecnie jest on odłączony ponieważ modyfikujemy go. Stary system działał on w ten sposób : Ja mam 2 PLN ktoś wchodzi z mojego refa i otrzymuje 1 PLN i ja jako polecający zgarniam różnice stawek. Stwierdziliśmy że zlikwidujemy ten system rozliczania ponieważ mega demotywowało to partnerów. I nowy system będzie działał w ten sposób : ktoś wchodzi z mojego refa i ja otrzymuje % z wypłat tej osoby. Dzięki temu systemowi każda osoba możne negocjować stawki a wy możecie z nami negocjować % z wypłat swoich partnerów . Dzięki temu wasi partnerzy nie będą demotywowani niskimi stawkami a Wy jeszcze więcej zyskacie. Oczywiście wasze polecenia zostaną bez zmian ![]() Przewidywany czas wprowadzenia nowego systemu jest uzależniony od tego kiedy wprowadzimy możliwość tworzenia własnych programów po tym bierzemy się za wprowadzenie programu partnerskiego dla polecających. RE: System poleconych - Pytanie. - bolo9797 - 02-10-2013 20:47 I to mi sie podoba ![]() |