Usugi Webmasterkie, instalacja, konfiguracja , konwertowanie....... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Usugi Webmasterkie, instalacja, konfiguracja , konwertowanie....... (/Temat-Usugi-Webmasterkie-instalacja-konfiguracja-konwertowanie-77078) |
Usugi Webmasterkie, instalacja, konfiguracja , konwertowanie....... - sheko12 - 27-09-2013 21:34 Witam ! Poniżej przedstawiam oferte moich usług dotyczących prac związanych z WWW. Wykonam Instalacje, Konfiguracje gotowych rozwiązań, między innymi gotowe CMS-y z których korzysta spora częśc osób każdego dnia. Wykonuje zlecenia powiązane z instalacją, konfiguracją, modyfikowaniem modyfikacji czy szablonów. Poniżej przedstawiam ofertę którą kieruję do następujących silników: Fora Dyskusyjne MyBB-zakres prac.
phpBB By Przemo/phoBB3-zakres prac.
SMF x 1,2 etc-zakres prac.
Portale WoordPres-zakres prac.
Joomla-zakres prac.
Datalife Engine-zakres prac.
Autorskie rozwiązania
Podepne domenę, przeniosę domene do innego rejestratora, przejmę opiekę strony WWW na czas określony, przypilnuje WWW względem technicznym. Obecnie zajmuje się pracami które widać wyżej, aczkolwiek moje portfolio ma szerszy zakres, z powodu braku czasu nie wymieniam więcej swoich usług ponieważ każde inne, konkretne zlecenie wiąże się z większym nakładem czasu którego zbytnio nie mógł bym znaleść Posiadam stosunkowo niskie ceny, jestem osobą uczciwą i kreatywną, jestem otwarty na wasz kontakt oraz otwartość z waszej strony, przyjmę każde zlecenie i postaram się wykonać je jak w najbliższym czasie, i co ważne, skutecznie Kontakt zemną przez GG:38069076 E-mail: [email protected] Dziękuję. Pozdrawiam RE: Usugi Webmasterkie, instalacja, konfiguracja , konwertowanie....... - sheko12 - 06-10-2013 21:09 Odświeżam!
Usugi Webmasterkie, instalacja, konfiguracja , konwertowanie....... - yazir - 29-03-2014 02:41 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |