Jak edytować sieder - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Wszystko o blogach PPA (/Forum-Wszystko-o-blogach-PPA-343) +--- Wątek: Jak edytować sieder (/Temat-Jak-edytowac-sieder-77047) |
Jak edytować sieder - dawid1305 - 27-09-2013 09:20 Witam wiecie może jak edytować sieder na blogspocie ( wyświetla 5 wybranych postów z obrazkami ) po zmianie szablonu mam go ale jest tam 5 przykładowych obrazków które po kliknięciu przenoszą na stronę główną /Edit oraz jak zrobić aby po kliknięciu obrazka w slider przenosiło do danego posta najlepiej gotowy kod RE: Jak edytować sieder - heliss - 27-09-2013 09:26 slider*, wchodzisz w kod szablonu, wciskasz ctrl+f, wyszukujesz "slide 1", czy co tam masz w opisie obrazków i podmieniasz obrazki i opis RE: Jak edytować sieder - dawid1305 - 27-09-2013 10:02 (27-09-2013 09:26)heliss napisał(a): slider*, wchodzisz w kod szablonu, wciskasz ctrl+f, wyszukujesz "slide 1", czy co tam masz w opisie obrazków i podmieniasz obrazki i opis zmieniłem opis i obrazki po zmianie Pierwszego wszystko działało a gdy zmieniłem drugi posty mi znikneły RE: Jak edytować sieder - vipper - 15-10-2013 20:52 Aby przenosiło do posta w miejscu <a href="TUTAJ PODAJESZ LINK DO POSTA">. Czyli po prostu edytujesz anchora @up Posty Ci zniknęły ponieważ nadpisałeś niewłaściwy kod |