Kupię potwierdzone konto/a na Facebooku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Kupię potwierdzone konto/a na Facebooku (/Temat-Kupie-potwierdzone-konto-a-na-Facebooku-76950) |
Kupię potwierdzone konto/a na Facebooku - DDK - 25-09-2013 13:17 1.Nazwa przedmiotu : Konta na facebooku 2.Opis przedmiotu : Konta muszą być w pełni zweryfikowane, najlepiej z długim stażem na facebooku. Mogę kupić kilka sztuk jeżeli ktoś posiada. Nie interesuje mnie ilość, lecz jakość 3.Zdjęcia : - 4.Kontakt : PW 5.Cena : Do uzgodnienia 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Przelew bankowy ( możliwy bluecash ). RE: Kupię potwierdzone konto/a na Facebooku - embart0 - 25-09-2013 15:33 jeżeli chodzi o konta to jak zawsze mam do sprzedania kilka takich kont. Czy potrzebujesz ze znajomymi czy czyste ? RE: Kupię potwierdzone konto/a na Facebooku - Kondziorr - 25-09-2013 17:54 posiadam jedno RE: Kupię potwierdzone konto/a na Facebooku - DDK - 25-09-2013 17:57 Nie aktualne póki co Kupię potwierdzone konto/a na Facebooku - surfer0700 - 26-09-2013 11:49 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |