![]() |
[Rozwiązane]iPod Touch 8GB - pytania - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]iPod Touch 8GB - pytania (/Temat-Rozwiazane-iPod-Touch-8GB-pytania-7694) Strony: 1 2 |
[Rozwiązane]iPod Touch 8GB - pytania - Madix071 - 25-05-2010 21:33 1. W ile schodzi iPod Touch 8GB na restocku ? powiedzcie z własnego doświadczenia. 2. Jakie mam szanse na iPoda jeśli mam imacro, autofill, grease monkey, toolber z lockerz checkerem, TeamSpeak? To bedzie mój pierwszy restock majowy. 3. Można ustawić język polski w tym ipodzie z lockerz ? Czy trzeba samemu spolszczyc czy wogóle się nie da ? 4. Ile wyniesie mnie cło i vat ? 5. Sory za głupie pytanie co tutaj przedtem było. 6. Ma już ktoś tego ipoda ? Jak tak to jest zadowolony z jego użytkowania ? + będą lecieć za każda odpowiedź ![]() RE: iPod Touch 8GB - pytania - Silek - 25-05-2010 21:45 1. Bardzo szybciutko. Może 20 sekund ale to max góra. 2.Szanse masz duże, ale czy ubiegniesz wszystkich to zależy od tego czy będziesz cały czas pilnował sobie momentu nadejścia restocku i czy wszystko pójdzie tak jak sobie założyłeś. 3.Nie mam pojęcia. 4.Musiałbyś poszukać na forum ile byś zapłacił. Podałbym Ci swoją wartość przypuszczalną, ale nie chcę wprowadzać w błąd. 5.Musisz sprawdzić na allegro po ile one chodzą to wtedy będziesz miał najlepszą wiedze po ile go sprzedać. 6.Nie mam i dlatego nie odpowiedziałem na powyższe pytanie dotyczące iPoda. Pozdrawiam RE: iPod Touch 8GB - pytania - Magnus - 25-05-2010 21:47 1. Z mojego doświadczenia to max 1-2 minuty. 2.Za używanie imacro jest ban. Jeżeli jest to twój 1 restock to masz małe szanse. 4.110-170zł 5.Zobacz sobie po ile chodzą nowe lol. RE: iPod Touch 8GB - pytania - xPietrek - 25-05-2010 21:48 3. Tak. Dostępny jest język Polski 4. Ok 150 zł 5. Ok.600-700 zł. RE: iPod Touch 8GB - pytania - Yanke$ - 26-05-2010 05:46 Cytat:1. W ile schodzi iPod Touch 8GB na restocku ? powiedzcie z własnego doświadczenia. Oj bardzo szybciutko. iPody to główna atrakcja, a więc myślę, że od 20 do 30 sekund. Cytat:2. Jakie mam szanse na iPoda jeśli mam imacro, autofill, grease monkey, toolber z lockerz checkerem, TeamSpeak? To bedzie mój pierwszy restock majowy. Tak jak już kolega wyżej wspomniał za imacro ban, reszta dozwolona. Czy masz szansę ? Teoretycznie każdy ma, ale kiedy jest restock każdemu bije serce tak, że nie może niczego praktycznie ogarnąć. Bywają i takie sytuacje, że ludzie ze stresu wpisują dane ręcznie, mimo posiadanego autofilla. Żeby coś wygrać, musisz mieć po prostu farta. Cytat:3. Można ustawić język polski w tym ipodzie z lockerz ? Czy trzeba samemu spolszczyc czy wogóle się nie da ? Myślę, że się da, chociaż głowy bym nie dał. ![]() Cytat:4. Ile wyniesie mnie cło i vat ? Mniej więcej 100-150 zł. Cytat:5. Sory za głupie pytanie co tutaj przedtem było. ![]() Cytat:6. Ma już ktoś tego ipoda ? Jak tak to jest zadowolony z jego użytkowania ? Mój kolega posiada i jest bardzo zadowolony. Jest wygodny, fajny i poręczny. Mam nadzieję, że pomogłem. ![]() RE: iPod Touch 8GB - pytania - Madix071 - 26-05-2010 13:12 Dzienki + leci RE: iPod Touch 8GB - pytania - Kilol - 26-05-2010 13:53 Zamykam. RE: iPod Touch 8GB - pytania - patryk5599 - 26-05-2010 14:39 bardzo szybko małe tak ok150 zł RE: iPod Touch 8GB - pytania - Lubelak - 26-05-2010 14:46 3. Można ustawić język polski w tym ipodzie z lockerz ? Czy trzeba samemu spolszczyc czy wogóle się nie da ? Da się jak w każdym innym produkcie apple RE: iPod Touch 8GB - pytania - pespe - 26-05-2010 14:53 1. do 45 sekund 2. Imacrosa sobie z głowy wybij anulują ci potem nagorde i nawet może zbanują...z autofilem możliwe ![]() ![]() 3. Tak masz do wyboru język Polski ![]() 4. od 100 do 180 żł ![]() 5. Sory za głupie pytanie co tutaj przedtem było. 6. Ma już ktoś tego ipoda ? Jak tak to jest zadowolony z jego użytkowania ? |