![]() |
WojnaR - Oficjalny mentor HighCash - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: HighCash (/Forum-HighCash-337) +---- Wątek: WojnaR - Oficjalny mentor HighCash (/Temat-WojnaR-Oficjalny-mentor-HighCash-76883) Strony: 1 2 |
WojnaR - Oficjalny mentor HighCash - WojnaR - 24-09-2013 11:44 WojnaRR – oficjalny mentor
![]() Ze względu na wiele pytań o pomoc na GG oraz na forum, postanowiłem założyć własny temat, by zapobiec tego typu pytaniom ![]() Od dziś, dzięki doświadczeniu, które zebrałem oraz włożonej pracy stałem się oficjalnym mentorem serwisu HighCash.org. Oferta skierowana jest do każdego, kto chciałby rozpocząć pracę w PPA ale też dla tych, którzy zarabiają ale im nie idzie, oraz dla tych, którzy chcieliby zmienić serwis ze względu na słabe CR, stawki itp. J Jeśli chodzi o mnie, na HighCash pracuję około 4 miesiące i w tym czasie zdołałem zarobić już ponad 3800$. Co zyskasz pracując ze mną na HighCash.org? • pomoc przez GG lub TeamSpeak ( wygodniejsze i szybsze niż wymiana maili) • porady począwszy na zakładaniu bloga kończywszy na promowaniu go • indywidualna stawka ( sam zobaczysz efekty, że to się opłaci J ) • możliwość rozliczenia poprzez umowę o dzieło – już od 10$ !!! • możliwość podpięcia gateway’a do strony • wysoka konwersja i EPC (u mnie CR wynosi 10-15% ! ) • pomoc w kwestii grafiki, pozycjonowania, promowania Czego wymagam? 1. Motywacja 2. Czas 3. Cierpliwość 4. Inwestycja na start - hosting i domena Jeśli bardzo zależy Ci na czasie, chcesz mieć zawsze info pod ręką, możesz zakupić mój poradnik od A do Z by WojnaRR (więcej info na PW) https://www.highcash.org/register.html?ref=wojnar
![]() KONTAKT GG: 36514753 RE: WojnaR - Oficjalny mentor HighCash - pleszczo - 24-09-2013 11:48 Lcp padło to z podkulonym ogonkiem Wojnar przyszedł na zc. Pozdro dla wszystkich, którzy wybiorą takiego mentora ![]() RE: WojnaR - Oficjalny mentor HighCash - HighCash.org - 24-09-2013 11:51 pleszczo - Nie, WojnaRR zrobił post na ZC bo ja go o to poprosiłem. Jest oficjalnym mentorem i będzie się reklamował wszędzie tam, gdzie HC będzie miało swój dział. RE: WojnaR - Oficjalny mentor HighCash - WojnaR - 24-09-2013 11:52 Daniel już mnie o to prosił miesiąc temu a dziś się przypomniał ![]() Poza tym mam tutaj konto półtora roku dłużej i tyle samo postów ![]() RE: WojnaR - Oficjalny mentor HighCash - octawius - 24-09-2013 13:16 No no zobaczymy. ![]() RE: WojnaR - Oficjalny mentor HighCash - Sergiej - 16-10-2013 10:22 Witaj WojnaR! szukam mentora, który pomoże mi zacząć w HC, czyli min. w: 1. Blogu - Instalacji Wordpress - Dobórze Najlepszego Szablonu - Instalacji wszystkich wtyczek - Stworzeniu Oryginalnego Logo - Przygotowaniu Bloga pod SEO - promowaniu Bloga - wyborze serwera oraz domeny 2. Nisze - znalezieniu topowej niszy - promowaniu nisz na wiele sposobów. - tworzeniu w VB - stworzeniu filmów w Camtasia Studio oraz Sony Vegas. itp... Pleas Help!Sad RE: WojnaR - Oficjalny mentor HighCash - octawius - 16-10-2013 19:23 Ty ale nie musisz spamować w każdym temacie... Wystarczy napisać do któregoś admina i po kłopocie. RE: WojnaR - Oficjalny mentor HighCash - SureQ - 17-10-2013 14:26 żaden mentor na hc nie ma czasu (( RE: WojnaR - Oficjalny mentor HighCash - Sergiej - 17-10-2013 17:53 Witam! czy ten poradnik jest dla osób już znających trochę na PPA, czy dla "zupełnie zielonych"? RE: WojnaR - Oficjalny mentor HighCash - muszek92 - 23-10-2013 07:45 Można prosić poradnik? jak go zakupić? jak ew. się z Toba skontaktować, na maila nie wiem czy dostałeś mojego maila? |