Posty,komentarze,zakładnie kont i wiele więcej! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Posty,komentarze,zakładnie kont i wiele więcej! (/Temat-Posty-komentarze-zakladnie-kont-i-wiele-wiecej-76863) |
Posty,komentarze,zakładnie kont i wiele więcej! - DawidFB - 23-09-2013 19:56 Wykonam: 1.Pisanie postów na forach Piszę posty na forach,cena zależna od tematyki,ilości kont itp. 20 postów za darmo-demo! 2.Zakładanie kont ze zmiennego IP Tutaj moge ponabijac refów,konta na jakiś serwisach itp. Cena do ustalenia,w zależności od serwisu,długości reejstracji,weryfikacji itp.. 3.Komentarze oraz łapki youtube Komentarze o dowolnej treści. Macie pytanie czy coś wykonam? Moze chodzi o coś innego niż tutaj wymieniłem? Pisać na gg - 39628700 lub pw. Istnieje mozliwość zamiany za nisze,sposoby zarobkowe itp. RE: Posty,komentarze,zakładnie kont i wiele więcej! - dsagasd - 11-10-2013 15:40 Napisz do mnie na GG , jestem zainteresowany. Posty,komentarze,zakładnie kont i wiele więcej! - yazir - 29-03-2014 02:41 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |