FanPage OKAZJA!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: FanPage OKAZJA!!! (/Temat-FanPage-OKAZJA-76848) |
FanPage OKAZJA!!! - Szaman1644 - 23-09-2013 17:02 No jak już wiecie skupuje FP i coraz ciekawsze dostaje oferty. Dziś dostałem jedną i naprawdę super. Sami wiecie, po ile sprzedaje FanPage i wiecie ile mogę zaproponować. Ostatnio dwa FP ponad 20K poszły za 140 zł, kupił Zły A tu dziś dostałem ofertę z propozycją nie do odrzucenia. Ktoś chętny??? Dane zamazałem, żeby gostek się nie obraził. FanPage, który chce sprzedać ma lekko ponad 10K Lików, całkiem rozwinięty. Zaintersowani? RE: FanPage OKAZJA!!! - Admin - 23-09-2013 17:45 Czy offtop to dział "sprzedam"? Nie FanPage OKAZJA!!! - Admin - 23-09-2013 17:45 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |