Jaka strona na początek ??? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jaka strona na początek ??? (/Temat-Jaka-strona-na-poczatek-76766) |
Jaka strona na początek ??? - gutek126p - 22-09-2013 11:44 Mam parę pytań z wiązanych z ppa z racji tego że planuje zarabiać na ppa mam pytanko Mam już nisze w glowię i teraz na pewno trzeba puścić fake na youtube i tp a jeżeli chodzi o stronę to nie wiem czy kupić domenę i jakąś porządną strone zrobić czy wystarczy blog. Jest sens inwestować w strony (domena, i tak dalej) czy jakaś prosta strona w html i dobra nisza na początek wystarczy ??? 2 RE: Jaka strona na początek ??? - Admin - 22-09-2013 12:14 Opcja szukaj nie gryzie dodatkowo zły dział. Jaka strona na początek ??? - Admin - 22-09-2013 12:14 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |